De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er was eens een oud koppel van 85 jaar die reeds meer dan 60 jaar waren getrouwd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er was eens een oud koppel van 85 jaar die reeds meer dan 60 jaar waren getrouwd."— Transcript van de presentatie:

1 Er was eens een oud koppel van 85 jaar die reeds meer dan 60 jaar waren getrouwd.

2 Ze waren geen miljonair en hadden zuinig en goed geleefd.

3 Ze waren heel fit ondanks hun leeftijd en dit dank zij de afgepaste en gezonde voedingswijze.

4 En dank zij het veel beweging, want lopen kost niets.

5 Nochthans werd hun leven plotseling geeindigd tijdens vakantietijd kregen zij een vliegtuig op hun dak.

6 Zij gingen uiteraard linea recta naar de hemel.

7 Sint Pieter stond hun reeds op te wachten

8 Petrus nam hen mee naar de Hemel-afdeling met een luxueus huis met ingerichte keuken, grote garage enz. Ze hadden zelfs een meid tot hun beschikking. Hij zei: “dit staat allemaal tot jullie beschikking”

9 De oude man vroeg aan Petrus wat hem dat allemaal zou kosten. Sint Pieter antwoordde: ”Niets gaat dit kosten, het is een beloning voor uw sobere en goede leefwijze op aarde.

10 De oude man keek door het raam en zag een golfveld liggen en vroeg hoeveel hij daarvoor moest betalen “niets moet gij daarvoor betalen, in de hemel is alles gratis” sprak Petrus.

11 Vervolgens kwamen ze in het restaurant waar de allerlekkerste zaken op tafel stonden. “Vraag maar niets“ zei Petrus “alles is gratis en vrij te gebruiken”

12 De oude man keek nar al dat lekkers en vroeg toen: “maar op aarde volgde ik het dieet van mijn vrouw geen suiker, geen zout, geen vlees, geen koffie enz.” “Hier kun je eten zoveel je maar wil, zonder dikker te worden of allerlei ziektes te krijgen“ sprak Petrus.

13 Dus U wil zeggen dat ik geen enkel dieet meer moet volgen? “Enkel indien je dit wenst “antwoordde Petrus. Dus, ik mag eten MET suiker en MET zout en bier en wijn drinken zoveel Ik wil???? “Natuurlijk “zei Petrus “Eten,drinken is hier zonder limiet”

14 De oude man keek vernietigend naar zijn vrouw en zei: Potverdomme, gij met Uw zuinig leven en uw streng dieet !!!!!!!!!!! Ik had hier al 10 jaar eerder kunnen zijn !!!

15


Download ppt "Er was eens een oud koppel van 85 jaar die reeds meer dan 60 jaar waren getrouwd."

Verwante presentaties


Ads door Google