De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN. Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN. Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van."— Transcript van de presentatie:

1 Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN

2 Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van de veiligheid geeft men miljarden uit in Europa uit angst voor hen maar …

3 Hun moskeeën worden gesubsidieerd Hun imams worden betaald om de DJIHAD te prediken en zelfs De kerstversiering in het justitiepaleis van Brussel werd verwijderd OM HEN NIET TE KWETSEN

4 D I T is de houding die onze politiekers voor hen aannemen

5 Want het is voor HEN

6 En dit in naam van

7 En dit ook

8 En dit ook nog

9 Zelfs tot dit …

10 Nochtans … wij subsidiëren hun moskeeën, wij betalen hun imams, wij verwijderen onze kerstversiering uit het justitiepaleis van Brussel … 8 maart : dag van de vrouw ! zij heeft ook het recht om buiten te komen !

11 Europa reikt eindelijk de hand aan de islam


Download ppt "Zij zijn bezig DE OORLOG TE WINNEN. Het vuurwerk in Brussel werd afgelast uit angst voor hen Parijs-Dakar werd afgelast uit angst voor hen Omwille van."

Verwante presentaties


Ads door Google