De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De 40 mooiste vergeten plekken in de wereld Getuigen van een glorieus tijdperk, vergeten , door een ramp ontstaan of gewoon nooit voltooid, al deze verlaten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De 40 mooiste vergeten plekken in de wereld Getuigen van een glorieus tijdperk, vergeten , door een ramp ontstaan of gewoon nooit voltooid, al deze verlaten."— Transcript van de presentatie:

1 De 40 mooiste vergeten plekken in de wereld Getuigen van een glorieus tijdperk, vergeten , door een ramp ontstaan of gewoon nooit voltooid, al deze verlaten locaties fascineren met melancholische schoonheid. Een uitzicht zonder maat. De 40 mooiste vergeten plekken in de wereld Getuigen van een glorieus tijdperk, vergeten , door een ramp ontstaan of gewoon nooit voltooid, al deze verlaten locaties fascineren met melancholische schoonheid. Een uitzicht zonder maat.

2 Chateau Noisy, België. Het kasteel is gelegen in het Naamse Houyet.
Chateau Noisy, België. Kasteel Noisy (Miranda of kasteel) is een gebouw gelegen in het Naamse Houyet. Gebouwd in het begin Chateau Noisy, België. Kasteel Noisy (Miranda of kasteel) is een gebouw gelegen in het Naamse Houyet. Gebouwd in het begin van de twintigste eeuw, het is volledig verlaten sinds 1991 en is zeer gevaarlijk om te bezoeken. Chateau Noisy, België. Het kasteel is gelegen in het Naamse Houyet. Gebouwd in de 20ste eeuw, is volledig verlaten sinds 1991 en zeer gevaarlijk om te bezoeken.

3 Gevangenis van de oostelijke staat van Philadelphie, USA In bedrijf tussen 1829 et 1971, was één van de modernste gevangenissen van de wereld. Zij ontving zelfs Al Capone. Eastern State Penitentiary, Philadelphia, USA. In bedrijf tussen 1829 en 1971, was een van de modernste gevangenissen ter wereld. Zij ontving zelfs Al Capone.

4 Pripyat, Ukraine De stad Pripyat, telde 50'000 inwoners, volledig verlaten na de ramp van Tchernobyl.

5 De diamantmijn van Mirny, in het oosten van Sibérie, Rusland Dit gat, het tweede grootste in de wereld door de mens gegraven, werd gemaakt in opdracht van Stalin om aan de diamantbehoeften van Rusland te voorzien.. De mijn werd verlaten toen moeilijkheden optraden die onoverkomelijk bleken te zijn bij verruiming. Diamond Mine in Mirny, Oost-Siberië, Rusland. Dit gat, het tweede grootste in de wereld gegraven door de mens, werd gemaakt in opdracht van Stalin om aan de behoeften in

6 De vreemde huizen van San Zhi, Taiwan Deze huizen, waarvan de bouw begon in 1978, waren voor de Amerikaanse militairen. Maar werden verlaten wegens gebrek aan fondsen. De vreemdelingen van San Zhi, Taiwan. Deze woningen, waarvan de bouw begon in 1978 waren voor de Amerikaanse militairen. Maar werd verlaten wegens gebrek aan fondsen.

7 Het Orpheum auditorium, New Bedfod, Massachussetts, USA Geopend op dezelfde dag dat de Titanic zonk op15 april Momenteel is hier nu een supermarkt gevestigd, maar deze zaal is er nog wel, zelfs verlaten nog mooi. Het Orpheum auditorium, New Bedfod, Massachusetts, USA. Fatal Destin voor deze plek geopend op dezelfde dag dat de Titanic zonk op 15 april De site is nu bezet door een supermarkt, maar er is nog steeds deze kamer, zelfs verlaten is ze nog mooi.

8 Het stranden van de SS America - Fuerteventura, Cannarische Eilanden, Spanje. Deze Amerikaanse transatlantische passagiersboot is gebouwd in 1940 voor de United States Lines, was tot het einde een hotel, maar het liep aan de grond op de kust van de Canarische Eilanden in 1994. Het zinken van de SS-Amerika - Fuerteventura, Canarische eilanden, Spanje. Deze Amerikaanse transatlantische passagiersboot gebouwd in 1940 voor de lijnen van de Verenigde Staten, was tot het einde van zijn dagen een hotel, maar het liep aan de grond op de kust van de Canarische eilanden in 1994.

9 Bannerman Kasteel - Pollepel Island, New York, USA Dit kasteel in middeleeuwse stijl werd gebouwd door zakenman Francis Bannerman VI in het begin van de 20 ste eeuw. Het was een militaire opslagplaats voordat ze na een explosie verlaten is in 1920. Bannerman Castle - Pollepel Island, New York, Verenigde Staten. Dit kasteel in middeleeuwse stijl werd gebouwd door zakenman Francis Bannerman VI in het begin van de twintigste eeuw. Het was een militaire opslagplaats voordat ze na een explosie verlaten is in 1920.

10 Het Parijse metrostation Croix-Rouge, Frankrijk Het was het eerste eindpunt van lijn 10, geopend in Het werd gesloten op 2 septembre 1939, aan het begin van de tweede wereldoorlog, en nooit heropend omdat het te dicht bij het station Sèvres-Babylone gelegen is. Het Parijse metro station Rode Kruis, Frankrijk. Het Rode Kruis station was het eerste eindpunt van lijn 10, geopend in 1923, werd gesloten 2 september 1939, aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, en nooit heropend omdat het te dicht bij de Sèvres-Babylone station gelegen is .

11 Een ongeluk vernietigde in 1970 een brug op deze verbinding.
Het station van Canfranc, Spanje Dit station was ooit een internationale halte op de lijn Spanje Frankrijk. Een ongeluk vernietigde in 1970 een brug op deze verbinding. Sindsdien is het station in verval. Het treinstation van Canfranc, Spanje. Dit station was ooit een internationale halte op de lijn Spanje Frankrijk. Maar een ongeluk vernietigd in 1970 een brug die de verbinding tussen de landen verbrak. Het station verviel vervolgens.

12 De onderwaterstad, Shicheng, China Shicheng ligt al 53 jaar onder water, de bouw van een dam leidde tot haar ondergang. De stad is 1300 jaar oud. De onderwater stad, Shicheng, China. Shicheng is al 53 jaar onder water, de bouw van een dam leidde tot haar ondergang. De stad is 1300 jaar oud (computer graphics).

13 De vuurtoren van Aniva Rock-Sakhalinskaya Oblast, Rusland
De vuurtoren van Aniva Rock-Sakhalinskaya Oblast, Rusland. Gebouwd door de Sovjet-Unie op het grootste eiland van Sakhaline, toen diende het voor de gevangenis, nu is de vuurtoren verlaten. De vuurtoren van Aniva Rock-Sachalin, Rusland. Gebouwd door de Sovjet-Unie op het grootste eiland van Sakhalin toen het dienst deed als gevangenis, de vuurtoren is nu verlaten.

14 Red Sands Sea Forts - Sealand, Groot-Brittannië
Red Sands Sea Forts - Sealand, Groot-Brittannië. Deze forten gebouwd tijdens deTweede Wereldoorlog om de Theems te beschermen, zijn nu verlaten. Red Sands Zee Forten - Zeeland, Groot-Brittannië. Deze forten werden gebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de Theems om te beschermen, nu verlaten.

15 Centraal station van Michigan, Detroit, USA
Centraal station van Michigan, Detroit, USA. Gebouwd tussen 1912 et 1913 voor de stad Detroit, dit station was op dat moment het hoogste van de wereld. Gesloten in 1988, diverse restauratieprojecten zijn tot nu toe mislukt. Centraal Station Michigan, Detroit, USA. Gebouwd tussen 1912 en 1913 voor de stad Detroit, het station was op dat moment het hoogste in de wereld. Gesloten in 1988, diverse restauratie projecten zijn tot nu toe mislukt.

16 Dadipark - Dadizele, Belgïe Dit evenementenpark opende in de jaren ‘50, gesloten in 2002.
Dadipark - Dadizele, België. Dit spel park opende in de jaren '50, sloot in 2002.

17 Metrostation City Hall, New York, USA
Metrostation City Hall, New York, USA. Dit station is gebouwd in 1904 en gesloten in 1945, omdat het door de metrorijders weinig werd gebruik. Metrostation Stadhuis, New York, USA. Dit station werd gebouwd in 1904 en gesloten in 1945 omdat er te weinig gebruik van gemaakt werd door de metrorijders. Metrostation Stadhuis, New York, USA. Dit station werd gebouwd in 1904 en gesloten in 1945 omdat er te weinig gebruik van gemaakt werd door de metrorijders.

18 Holy Land USA - Waterbury, Connecticut, USA
Deze site is een voormalig Bijbel-thema pretpark. Op de top van zijn succes, in de jaren 69 en 70, trok het bijna bezoekers per jaar. Het werd gesloten in 1984. Heilige Land USA - Waterbury, Connecticut, USA. Deze site is een voormalige Bijbel-thema pretpark. Op de top van zijn succes, in het jaar 69 en 70, trok het bijna mensen per jaar. Het werd gesloten in 1984.

19 Het sanatorium van Beelitz, Duitsland Ligt in de buurt van Potsdam in het bos,werd gebouwd in 1898 en diende tijdens de Eerste Wereldoorlog als militair ziekenhuis voor het Duitse Keizerlijke leger. Adolf Hitler verbleef er in de Sovjet-Unie bezette het terrein sinds 1945 tot in Daarna is de site verlaten. Het sanatorium van Beelitz, Duitsland. Ligt in de buurt van Potsdam in het bos, het sanatorium werd gebouwd in 1898 en diende tijdens de Eerste Wereldoorlog als militair ziekenhuis voor het Duitse Keizerlijke leger. Adolf Hitler verbleef er in 1916, de Sovjet-Unie bezette het terrein sinds 1945 tot in 1995, daarna werd de site verlaten.

20 Wonderland Amusement Park, Beijing, China Het moest het grootste pretpark in Azië zijn geworden. Maar men kreeg nooit het geld bijeen om het te voltooien. Het land wordt door de lokale boeren ontgonnen. Wonderland Amusement Park, Beijing, China. Het moet het grootste pretpark in Azië zijn geweest. Maar men kreeg nooit het geld om het te voltooien. Het land werd ontgonnen door de lokale boeren.

21 Het trein dêpot Czestochowa, in Polen
Het trein dêpot Czestochowa, in Polen. Czstochowa is vooral bekend om het klooster Pères Paulins à Jasna Góra, die het icoon van de Zwarte Madonna herbergt, en trekt pelgrims uit de hele wereld aan. Maar de stad heeft nog een bijzonderheid; een verlaten treindêpot, dat fotografen aantrekt. Het trein depot in Cestochowa, Polen. Cestochowa is vooral bekend om het klooster van Pères Paulins à Jasna Góra, die het icoon van de Zwarte Madonna herbergt, en trekt pelgrims uit de hele wereld. Maar de stad heeft nog een nieuwsgierigheid, een verlaten trein depot dat fotografen aantrekt.

22 Een raketfabriek in Rusland
Een raketfabriek in Rusland. We weten niet precies waar deze fabriek van Russische raketten zich bevind, maar het is prachtig. Een raket fabriek in Rusland. We weten niet precies waar deze fabriek is van de Russische raketten, maar het is prachtig.

23 Le Christ des Abysses, San Fruttuoso, Italië Dit standbeeld werd vrijwillig afgestaan door zijn schepper, Guido Galletti, het werd in 1954 ondergedompeld in het water tot grote vreugde van de duikers. Christus van de Abyss, San Fruttuoso, Italië. Dit standbeeld werd vrijwillig afgestaan door zijn schepper, Guido Galletti, het werd in 1954 ondergedompeld in water tot grote vreugde van de duikers.

24 El Hotel del Salto, Colombia Gebouwd in 1928 voor de bezoekers van de nabijgelegen watervallen van Tequendama, het hotel werd verlaten toen de watervallen werden verwaarloosd. El Hotel del Salto, Colombia. Gebouwd in 1928 voor de bezoekers van de nabijgelegen watervallen van Tequendama, het hotel werd verlaten toen de watervallen verwaarloosd werden.

25 Six Flags Jazzland – New Orleans, Louisiana, USA Bekend sinds 2000 onder de naam Jazzland, dit pretpark is gesloten sinds de verwoestende doortocht van de orkaan Katrina in Het is toen volledig overstroomd, de gebouwen werden voor meer dan 70% vernietigd. Six Flags Jazzland - New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten. Bekend sinds 2000 als Jazzland, dit pretpark is gesloten sinds de verwoestende doortocht van de orkaan Katrina in 2005, het is volledig overstroomd, de gebouwen werden voor meer dan 70% vernietigd.

26 Gulliver’s Travels Park - Kawaguchi, Japan Geopend in 1997 aan de voet van de berg Fuji, het themapark werd gesloten in 2007, ondanks de hulp van de overheid. Gulliver's Travels Park - Kawaguchi, Japan. Ligt aan de voet van de berg Fuji, geopend in 1997, het thema park werd gesloten in 2007, ondanks de hulp van de overheid. Gulliver's Travels Park - Kawaguchi, Japan. Ligt aan de voet van de berg Fuji, geopend in 1997, het thema park werd gesloten in 2007, ondanks de hulp van de overheid.

27 Disney's Discovery Island - Lake Buena Vista, Florida, USA
Disney's Discovery Island - Lake Buena Vista, Florida, USA. Voormalige attractie in het hart van Disney World in Florida, het eiland werd verlaten na geruchten van de aanwezigheid van een dodelijke bacteriën voor de mens in de wateren rond het eiland. Disney’s Discovery Island - Lake Buena Vista, Florida, USA Voormalige attractie in het hart van Disney World in Florida, het eiland werd verlaten na de geruchten van de aanwezigheid van een dodelijke bacterie voor de mens in de wateren rond het eiland.

28 Ryugyong Hotel - Pyongyang, Noord-Korea
Ryugyong Hotel - Pyongyang, Noord-Korea. Dit hotel is een echte getuigenis van grootheidswaanzin. Het hotel heeft 105 verdiepingen en werd gebouwd een paar jaar voordat de hongersnood uitbrak over het hele land. Is al 16 jaar verlaten, de wederopbouw is gestart in 2008 en kost 150 millioen dollars. Maar er is nog steeds geen interieur. Ryugyong Hotel - Pyongyang, Noord-Korea. Dit hotel is een echte getuigenis van grootheidswaanzin. Pyongyang hotel heeft 105 verdiepingen en werd gebouwd een paar jaar voordat de hongersnood uitbrak over het hele land. Is al zestien jaar verlaten, de wederopbouw in 2008 is gestart met 150 miljoen. Maar de binnenkant is nog leeg.

29 De Grote Muur van China. De totale lengte van de Grote Muur is km, volgens schattingen. Maar hij is op vele plaatsen volledig verlaten en onderkomen, zodat het moeilijk is om een dergelijke structuur te handhaven. De Grote Muur van China. De totale lengte van de Grote Muur van China is 6700 km, volgens schattingen. Maar het is in vele plaatsen volledig verlaten, zodat het moeilijk is om een ​​dergelijke structuur te handhaven.

30 Suikerfabriek Domino, Brooklyn, New York, USA
Suikerfabriek Domino, Brooklyn, New York, USA. Deze suikerraffinaderij aan de East River, is historisch. Wees getuige van het industriële verleden van Brooklyn. De fabriek werd gesloten in 2004 en verwaarloosd achtergelaten. Domino suikerfabriek, Brooklyn, New York, USA. Deze suikerraffinaderij op de East River, is historisch. Wees getuige van het industriële verleden van Brooklyn, werd gesloten in 2004 en verwaarloosd.

31 Ile Hashima, Japan Er was een tijd dat dit eiland, rijk aan steenkool, meer dan 500 mijnwerkers had. Maar olie heeft uiteindelijk de steenkool vervangen in Japanse kachels en de fabriek was niet meer nodig. Hashima Island, Japan. Er was een tijd dat dit eiland, rijk aan steenkool, meer dan 500 mijnwerkers heeft gehuisvest. Maar olie heeft uiteindelijk steenkool vervangen in Japanse kachels en de fabriek werd verlaten.

32 Een oude molen in het westen van Québec, Canada Deze molen, verlaten, werd gebouwd door een zakenman.. Een oude molen, in het westen van Quebec, Canada. Deze molen, verlaten, werd gebouwd door een zakenman.

33 Electriciteitsfabriek Electrabel, Monceau-sur-Sambre, België Gebouwd in 1921, in deze fabriek produceerde men voornamelijk energie uit steenkool. Verantwoordelijk voor 10% van de CO2-uitstoot in het land alleen, werd de fabriek definitief gesloten in 2007. Electrabel fabriek, Monceau-sur-Sambre, België. Gebouwd in 1921, in deze fabriek produceerde men voornamelijk energie uit steenkool. Verantwoordelijk voor 10% van de CO2-uitstoot in het land alleen al, werd het definitief gesloten in 2007.

34 De spoorlijn van Libanon, Missouri, USA
De spoorlijn van Libanon, Missouri, USA. Dit spoor werd in 1868 gebouwd voor de rally van San Francisco. Maar geschillen over het terrein en omdat het te ver van het centrum van de stad geplaatst is, werd het uiteindelijk verlaten. De spoorlijn van Libanon, Missouri, VS. Dit spoor werd in 1868 gebouwd voor de rally van San Francisco. Maar geschillen over het terrein en omdat het te ver van het centrum van de stad geplaatst is, werd het uiteindelijk verlaten.

35 De verlaten stad van Craco, Italië Craco, in de regio Basilicate, in Zuid Italië, is geëvacueerd voor geologische doeleinden. Sindsdien werd de stad een toeristische bestemming en een locatie voor een film. De verlaten stad van Craco, Italië. Craco, in de regio Basilicata, in Zuid-Italië, was geëvacueerd voor geologische oorzaken. Sindsdien werd de stad een toeristische bestemming en een locatie voor de film.

36 De kerk Saint-Etienne-le-Vieux, Caen, Frankrijk
De kerk Saint-Etienne-le-Vieux, Caen, Frankrijk. Saint-Etienne-le-Vieux is een oude kerk, nu voor een deel verwoest, gelegen in het centrum van ruinée, Caen, in Normandië. De kerk werd zwaar beschadigd door de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog. L’église Saint-Etienne-le-Vieux, Caen, Frankrijk. Saint-Etienne-le-Vieux is een voormalige kerk, nu voor een deel in puin, gelegen in het centrum van Caen, in Normandië. Het werd zwaar beschadigd door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

37 De kerk van het dorp Graun verzwolgen in het meer van Resia, Italië Oorspronkelijk, bestond het meer van Resia uit 2 kleine waterreservoirs. Ze werden verenigd in één tijdens het maken van een dam in Bij het onderlopen werd het dorpje Graun overspoeld. Vandaag kunt u nog steeds de klokkentoren van de kerk boven het water zien uitkomen. De kerk van het dorp van Graun verzwolgen in de Lake Resia, Italië. Oorspronkelijk, bestond de Lake Resia uit twee kleine waterreservoirs. Ze werden herenigd in één tijdens het maken van een dam in Ten tijde van de opkomst van de wateren, is het dorp Graun overspoeld. Vandaag kunt u nog steeds de klokkentoren van de kerk boven het water uit zien komen.

38 Holland Island, Maryland, USA
Holland Island, Maryland, USA. Holland Island is een eiland in Chesapeake. Vroeger bewoond door schippers en boeren, maar na de snelle erosie verlaten. Het laatste huis hier gefotografeerd in 2009, stortte in, in 2010. Holland eiland, Maryland, USA. Holland is een eiland in de Chesapeake Bay. Was bewoond door schippers en boeren, is verlaten na de snelle erosie. Het laatste huis hier op de foto in 2009 nog getrokken, stortte in 2010.

39 Bennett College: spookhuis USA
Bennett College: spookhuis USA. Het Bennett College is een universiteit voor vrouwen opgericht in 1890 en gevestigd in de stad Millbrook in de omgeving van New York. Het is gesloten in Het werd nooit heropend en werd al snel een ruïne. Bennett College: de haunted school USA. Bennett College is een college voor vrouwen opgericht in 1890 en gevestigd in de stad van Millbrook in de staat New York. Het is gesloten in Het werd nooit heropend en werd al snel een ruïne.

40 La ligne de Petite Ceinture de Paris Het is een voormalige Parijse dubbelsporige spoorlijn, 32 kilometer lang, die rond Parijs ging binnen de boulevards des Maréchaux. Geopend in 1852 en vervolgens in de steek gelaten door de Parijzenaars, gesloten in 1934. La ligne de Petite Ceinture de Paris. Het is een voormalig Parijse dubbelsporige spoorlijn, 32 mijl lang, dat rond Parijs ging binnen de boulevards van de Marshals. Geopend in 1852 en vervolgens in de steek gelaten door de Parijzenaars, gesloten in 1934.

41 Het Olympisch dorp van Sarajevo, Bosnië Herzegovina
Het Olympisch dorp van Sarajevo, Bosnië Herzegovina. De XIV Olympische Winter Spelen werden gehouden in 1984 in Sarajevo in het voormalige Joegoslavië en vele faciliteiten werden opgebouwd, zoals dit bobparcours. Sindsdien ziet het er na de oorlog zo uit en werd alles verlaten. Het Olympisch dorp van Sarajevo, Bosnie-Herzégovina De XIVe Olympische winterspelen van 1984 werden gehouden in Sarajevo in het voormalige Joegoslavië, er werden vele faciliteiten opgebouwd waaronder deze bobpiste.. Daarna, was er de oorlog en alles is nu vervallen..


Download ppt "De 40 mooiste vergeten plekken in de wereld Getuigen van een glorieus tijdperk, vergeten , door een ramp ontstaan of gewoon nooit voltooid, al deze verlaten."

Verwante presentaties


Ads door Google