De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Echt of Onecht Is alles wat vroeger rechtstreeks werd ervaren in de hedendaagse media maatschappij vervangen door simulaties? Of maken reproductie en imitatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Echt of Onecht Is alles wat vroeger rechtstreeks werd ervaren in de hedendaagse media maatschappij vervangen door simulaties? Of maken reproductie en imitatie."— Transcript van de presentatie:

1 Echt of Onecht Is alles wat vroeger rechtstreeks werd ervaren in de hedendaagse media maatschappij vervangen door simulaties? Of maken reproductie en imitatie op natuurlijke wijze deel uit van ons leven? Kun jij onecht van echt onderscheiden?

2 Wie is de echte Michael Jackson
Wie is de echte Michael Jackson? Het linker portret gemaakt door plastische chirurgen of het rechter portret gemaakt door een forensisch team zoals Michael er nu uit zal zien.

3 Welke zonsondergang is echt?

4 De linker is de echte zonsondergang
De rechter is een kunst installatie van Olarfur Eliassen in de Tate gallery

5 Welke Mona Lisa is echt? Denk goed na!

6 Beide Mona Lisa’s zijn niet echt en een reproductie van het origineel
Er zijn mensen die beweren dat de Mona Lisa in het Louvre ook een reproductie is

7 Links zie je een afbeelding van een landschap met een telefoonpaal bekleed als boom. Rechts zie ook een gelijk soort landschap. Welk landschap is een echt landschap?

8 Wat is de kracht van dit symbool
Wat is de kracht van dit symbool? En waarom ziet dit symbool er nog steeds zo uit?

9 Het virtuele model voor Miss Duitsland
Het virtuele model voor Miss Duitsland. Acht finalisten zijn gefotografeerd van uit het zelfde standpunt en gemixt zonder make-up tot een ideale Miss (rechter afb.). De linker miss won de verkiezing. Welke zal jij kiezen?

10 We leren de aarde steeds beter kennen Achter welke afbeelding leren we de aarde echt kennen?

11 Welke ramp is echt? En waarom lijkt het op een film?

12 Los van de smaak moet het product voldoen aan het beeld wat wij ervan hebben. Welke hamburger is echt?

13 Kun je het verschil proeven
Kun je het verschil proeven? Maar wat maakt het nog uit met al die calorie light drankjes Is er nog sprake van een real taste?

14 Beide afbeeldingen gaan over geloof Welke vind je echt of onecht?

15 De geld matrix Geld is langzaam aan het verdwijnen in een virtuele cijferstroom net zoals de wereld in de film matrix Is dit echt of onecht

16 De linker stoel komt uit 1931 van de designer Alvar Aalto en kost nu1200 euro. De rechter stoel is van Ikea en kost 79 euro. Wat is echt en wat is onecht?

17 Een identiteit aannemen Is dit nog steeds een echt Japans meisje?

18 Natuurlijke borsten In een wereld met plastische chirurgie en foto retouches in de glossy bladen gelooft niemand meer in natuurlijke borsten. Welke borsten zijn echt?

19 Uit welke machine komt de echte koffie?

20 Photo shop journalistiek Op welke afbeelding is hij bewust schuldig afgebeeld ? En gaat het om een gemanipuleerde afbeelding. En dus onecht.

21 Wat is onecht en wat is echt?

22 Virtueel figuur komt tot leven Echt of onecht?

23 Dolly het gekloonde schaap Echt of onecht?

24


Download ppt "Echt of Onecht Is alles wat vroeger rechtstreeks werd ervaren in de hedendaagse media maatschappij vervangen door simulaties? Of maken reproductie en imitatie."

Verwante presentaties


Ads door Google