De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wachten op de trein Wachten voor een spoorwegovergang is vervelend, maar daar hebben wij wat op bedacht!!! Gemaakt door David Joon,Wietse Uittenbogaard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wachten op de trein Wachten voor een spoorwegovergang is vervelend, maar daar hebben wij wat op bedacht!!! Gemaakt door David Joon,Wietse Uittenbogaard."— Transcript van de presentatie:

1 Wachten op de trein Wachten voor een spoorwegovergang is vervelend, maar daar hebben wij wat op bedacht!!! Gemaakt door David Joon,Wietse Uittenbogaard en groep 7 van De Mate in Doetinchem

2 Radio neerzetten Nou wij dachten eraan om een radio neer te zetten en daar boxen op aan te sluiten, en als je het liedje kent kun je het meezingen.

3 Een ijscokraam neerzetten
Een ijscokraam, heel erg leuk en lekker op een warme dag.

4 raadsels op een bord plakken.
Je kunt allemaal raadsels of moppen op een groot billboard plakken en als je dan moet wachten dan heb je wat te lachen

5 Reclameschermen Als je bij het spoorwegovergang aankomt kun je nog even lekker kijken naar de beste sport van het seizoen. Of met nieuws! Of een ander programma

6


Download ppt "Wachten op de trein Wachten voor een spoorwegovergang is vervelend, maar daar hebben wij wat op bedacht!!! Gemaakt door David Joon,Wietse Uittenbogaard."

Verwante presentaties


Ads door Google