De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Veiligheid op Kantoor Ja, ook op Kantoor!. Veiligheid op kantoor is belangrijk Uit de wandelgangen: Er rijden hier toch geen treinen? Er gebeurt hier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Veiligheid op Kantoor Ja, ook op Kantoor!. Veiligheid op kantoor is belangrijk Uit de wandelgangen: Er rijden hier toch geen treinen? Er gebeurt hier."— Transcript van de presentatie:

1 Veiligheid op Kantoor Ja, ook op Kantoor!

2 Veiligheid op kantoor is belangrijk Uit de wandelgangen: Er rijden hier toch geen treinen? Er gebeurt hier nooit iets! Een nieuw gebouw is gebouwd op veiligheid Daar hebben we de BHV toch voor?

3 Veiligheid op kantoor is belangrijk Uit betrouwbare bron:..... van de 30 BHV-acties per jaar, zijn er 15 ongevallen..... ongevallen op kantoor leveren jaar in, jaar uit, meer verzuim op dan ongevallen bij buitenwerk (bij Movares)..... er worden 5 keer meer onveilige situaties op kantoor gemeld dan bij buitenwerk

4 En waar hebben we het dan over? een paar voorbeelden: Er zijn nog veel meer stoelen, en je hoeft er toch niet langs?

5 En waar hebben we het dan over? een paar voorbeelden: De glazenwasser: Eigen schuld, dikke bult! (maar wiens bult wordt het?)

6 En waar hebben we het dan over? een paar voorbeelden: Nou en; dan stoot je je hoofd! Hoe erg kan dat zijn?

7 En waar hebben we het dan over? een paar voorbeelden: 1.233 1 collega’s, gedurende 4 jaar liepen hier langs. En niemand heeft het gemeld …… 1 naar schatting (gezien in: parkeergarage SBT, spoorzijde)

8 En waar hebben we het dan over? een paar voorbeelden: Zo’n deur, die ziet iedereen toch wel? En zo ook?

9 Kijk er eens anders naar! (het kantoor)

10 KANTOOR = BOUWPLAATS (waarom dan ook niet …….) Gevaarlijke situaties altijd melden Elkaar waarschuwen in gevaarlijke situaties Elkaar aanspreken op risicovol gedrag

11 Gebruik voor je GBV, ….. ….. en overdrijven is ook een kunst! Bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Veiligheid op Kantoor Ja, ook op Kantoor!. Veiligheid op kantoor is belangrijk Uit de wandelgangen: Er rijden hier toch geen treinen? Er gebeurt hier."

Verwante presentaties


Ads door Google