De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

RECREACUP SILUSKIP VERTELT....

Verwante presentaties


Presentatie over: "RECREACUP SILUSKIP VERTELT...."— Transcript van de presentatie:

1 RECREACUP SILUSKIP VERTELT...

2 Zaterdag 7 februari 2015 Mini's : Arne Redant Febe Schepens
Lotte Abeel Begeleiding: Jelle Christiaens Jurylid Siluskip: Ina Redant

3 READY? SET GO!

4 Zondag 8 februari 2015 Beloften: Justine Segers en Jirina Vispoel
Junioren: Lauren Van Der Strieckt en Luna Knop Senioren: Joëlle Hesters, Katrien Van Roste, Laurine Yvergneaux en Maggelien Vereecken Begeleiding: Evelien Van Doorsselaere Jurylid Siluskip: Ellen De Schryver

5 Siluskip op Recreacup! Zaterdag 7 februari 2015 Zondag 8 februari 2015

6 Benieuwd naar hun verhaal? Lees en geniet!
Recreacup op z'n Siluskips! Een heel weekend lang konden onze recreatieve skippers hun beste beentje voorzetten op de recreacup in Oudenaarde. Enthousiasme en doorzettingsvermogen waren de codewoorden van deze twee dagen! En of we trots mogen zijn op onze recreatieve skippers ... Op zaterdag waren er 3 skippers vertegenwoordigd bij de 'mini's': Arne, Febe en Lotte hadden kriebels van begin tot einde…gezonde kriebels…sportkriebels! Op zondag streden 8 Siluskippers voor de beste resultaten bij de beloften, junioren en senioren. Elke skipper kreeg 8 proeven voorgeschoteld: op 6 daarvan konden ze oefenen, de andere twee waren een complete verrassing. Gelachen, gesprongen, gelopen, gezwoegd, gezweet en genoten: dat hebben al de deelnemers alvast gedaan. Op de vraag of ze nog zouden deelnemen aan een recreacup antwoordden ze volmondig: JA! En volgend jaar gaan we het nog beter doen en nemen we heel onze groep mee. Dat belooft! Arne en Febe en Lotte keerden zaterdag voldaan terug naar huis, met veel leuke springervaringen én daarbovenop een sporttasje als aandenken!

7 Deelnemen is belangrijker dan winnen!
We zijn heel trots op alle resultaten! En ondanks het 'deelnemen is belangrijker dan winnen' - motto, kunnen we ook met trots melden dat we op zondag maar liefst 3 proefwinnaars in onze Siluskipgroep hebben: Lauren Van der Strieckt heeft de 'speedproef' gewonnen bij de junioren. Joëlle Hesters heeft de 'cross over' - proef gewonnen bij de senioren. Laurine Yvergnaux heeft de verrassingsproef 'met de stoel' gewonnen.Hieronder alle resultaten van onze oudste skippers: Beloften - 57 deelnemers: - Justine Segers werd knap 33ste - Jirina Vispoel verbrak haar eigen records en werd 49ste Junioren - 57 deelnemers: - Lauren Van der Strieckt werd nipt 4des ... net geen podiumplaats, maar wel een fantastisch eindresultaat - Luna Knop eindigde mooi in de helft met een 29ste plaats Senioren - 24 deelnemers: - Joëlle Hesters klokte af op een geluksgetal. Ze werd 7de! - Katrien Van Roste zat mooi in de top 10 met een 9de plaats. - Laurine Yvergnaux verraste met de verrassingsproef en eindigde in totaal 11de. - En dat het niveau heel dicht bij elkaar lag, bewees ook Maggelien Vereecken met een 12de plaats. PROFICIAT!

8 Het is fijn een Siluskipper te zijn!


Download ppt "RECREACUP SILUSKIP VERTELT...."

Verwante presentaties


Ads door Google