De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Museum De Buitenplaats. Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Museum De Buitenplaats. Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur."— Transcript van de presentatie:

1 Museum De Buitenplaats

2 Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur tot liefhebbers van historische en moderne architectuur. Collectie en tuin vertegenwoordigen gezamenlijk Museum De Buitenplaats. Figuratie vormt de kern van de collectie. Museum De Buitenplaats streeft naar een samenhang in programmering die drie aandachtspunten van het complex weergeeft: – de figuratieve kunst in de meest brede zin van het woord – de tuin in al haar seizoenen in combinatie met het Nijsinghhuis – de podiumkunsten en literatuur. Museum De Buitenplaats wil door zijn vier seizoenenprogrammering jong en oud bewust maken van de rol van kunst, natuur en architectuur in de samenleving en ze inspireren tot vrij en autonoom denken.

3 Museum De Buitenplaats Vier tentoonstellingen per jaar

4 Museum De Buitenplaats hedendaagse kunst

5 Museum De Buitenplaats klassiek modern

6 Museum De Buitenplaats werken op papier

7 Museum De Buitenplaats Tuin – landschap - natuur

8 Museum De Buitenplaats -Een goed lopend museum is niet alleen goed voor het museum zelf, maar ook voor de omgeving waarin het zich bevindt. -Dat geldt met name lokaal, maar heeft ook zijn effect op regionaal en landelijke niveau: financieel, in uitstraling / zichtbaarheid en is belangrijk voor het leefklimaat -De combinatie van gedegen inhoud en succes zijn de basis om ook internationaal te kunnen slagen op het gebied van samenwerking.

9 Museum De Buitenplaats Wanneer de culturele infrastructuur wegvalt, verarmt het leefgebied in geestelijke en financiële zin. Daarom is betrokkenheid van de provincie van wezenlijk belang.

10 Museum De Buitenplaats Museum De Buitenplaats wil door middel van een goede programmering, een sociale positie in de lokale en regionale gemeenschap en door middel van samenwerking met andere instellingen de provincie Drenthe en meer nog het Noorden een gezicht geven.

11 Museum De Buitenplaats


Download ppt "Museum De Buitenplaats. Missie Museum De Buitenplaats is er voor iedereen: van bezoekers met liefde voor kunst, tuinen, muziek, theater en literatuur."

Verwante presentaties


Ads door Google