De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerstfeest 2014 ‘Oog voor elkaar’.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerstfeest 2014 ‘Oog voor elkaar’."— Transcript van de presentatie:

1 Kerstfeest 2014 ‘Oog voor elkaar’

2 Welkom en collecte Lied: Luid klokje klinge-linge-ling. Wij klappen dit lied en spelen dit lied met onze instrumenten. Wij zingen: Komt allen te samen(1e couplet) Openingsgebed door: Annerieke en Maaike en Willeke. Aan het kaarsen gedicht werken mee: Loes, Noralin, Jeremy en Elianne.

3 Refrein: Het wordt anders, het wordt lichter.
Wij zingen: ‘Lied van het licht’ 1.Mensen kijken in het donker naar een wereld vol verdriet. Steek een kaars aan. Die vertelt je van het Licht dat je straks ziet. Refrein: Het wordt anders, het wordt lichter. Het wordt licht voor jou en mij en voor iedereen op aarde. Het wordt Kerst. God is dichtbij. 2.Mensen hebben mooie plannen. Maar er gaat zo vaak wat mis. dat Gods toekomst stralend is Mensen gaan een beetje stralen, want het Licht raakt hen nu aan. 3.Mensen dromen mooie dromen Je ziet lichtjes in hun ogen van een wereld, licht en fijn Als ze bij het Kerstkind staan. hoe de wereld eens zal zijn.

4 We luisteren naar het kerstevangelie.
Esra, Jorik, Jesse, Saren, Lieke, Davy, Jelle en Jan spelen het rollenspel van Jozef en Maria. Met daarin gedichten van: Hugo, Randy, Thorben, Femke, Tom en Ryan. Tijdens het rollenspel zingen wij: ‘Sjok, sjok sjok liep het ezeltje’. Sjok sjok sjok – YouTube En wij zingen: ‘In een stalletje’ In een stalletje

5 Wij zingen samen: in wisselzang jongens/ meisjes.
Er is een kindeke geboren op aard  Er is een kindeke geboren op aard  't Kwam op de aarde voor ons allemaal  't Kwam op de aarde voor ons allemaal 't Kwam op de aarde en 't had er geen huis  't Kwam op de aarde en 't had er geen huis  't Kwam op de aarde en 't droeg al zijn Kruis  't Kwam op de aarde en 't droeg al zijn Kruis  Er is een Kindeke geboren in 't strooi Er is een Kindeke geboren in 't strooi 't Lag in een kribbe, bedekt met wat hooi  't Lag in een kribbe, bedekt met wat hooi

6 Na het rollenspel zingen wij:
Goed Nieuws. Goed Nieuws

7 We luisteren en kijken naar
een kerstverhaal.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 Wij zingen ons Themalied:
‘Ik was hongerig en jij gaf mij te eten’’. Ik was hongerig Het eindgebed wordt gedaan door: Hidde en Eef. Slotlied: ‘Vrolijk Kerstfeest iedereen’. vrolijk Kerstfeest iedereen. Door de juffen: ‘Vredeswens’ Dit is een avond van vrede en liefde voor alle mensen. Maar die vrede komt niet zo maar. Jezus heeft handen en voeten nodig om te werken aan vrede. Misschien kunnen wij die handen en voeten zijn. Wanneer je dat wilt proberen, geef elkaar dan maar een hand En wens elkaar vrede toe.

23 En een


Download ppt "Kerstfeest 2014 ‘Oog voor elkaar’."

Verwante presentaties


Ads door Google