De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 07/2011 Tiago Hoisel is een digitale kunstenaar uit São Paulo, Brazilië, die zich specialiseert in cartoons, karikaturen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 07/2011 Tiago Hoisel is een digitale kunstenaar uit São Paulo, Brazilië, die zich specialiseert in cartoons, karikaturen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 07/2011 Tiago Hoisel is een digitale kunstenaar uit São Paulo, Brazilië, die zich specialiseert in cartoons, karikaturen en digitale karakters. Tiago Hoisel: Ik ben geboren in Salvador, de hoofdstad van Bahia in Brazilië, maar groeide op in Ilheus, een stadje in het binnenland van de staat. Ik ben nu 25 jaar, gediplomeerd in grafisch ontwerp aan de universiteit van Bahia – UNEB. Ik begon te werken in de drukkerij van die universiteit als illustrator, want ofschoon gediplomeerd in grafisch ontwerp, concentreerde ik altijd mijn studies op illustreren. Daarna werkte ik 2 jaar voor een televisiemaatschappij, TV Bahia geoemd. Momenteel werk ik in São Paulo, in een illustratiestudio, Techno Image genaamd. Ik heb altijd graag getekend, hoofdzakelijk karikaturen. Gemotiveerd door humoristische illustratiewedstrijden heb ik een tijd gestudeerd… Gelukkig begon mijn persoonlijk werk enkele deuren voor mij te openen. Zelfs toen ik nog in Salvador was, begon ik freelance illustraties te maken voor reclamebureaus. Via de blog die ik op het netwerk maakte begon mijn werk zich te verspreiden en werd ik gecontacteerd door bureaus uit São Paulo en Europa. Ik houd van humor. Behalve karikaturen teken ik graag dieren die ik dan vermenselijk om zo grappige situaties te scheppen. Ik vind er plezier in beelden te scheppen die grappige verhalen vertellen en uitstijgen boven hetgeen geïllustreerd is. Vaak werk ik aan een project en stop er plotseling mee om een idee te bestuderen dat in mijn hoofd is opgekomen. De meeste van mijn persoonlijke illustraties starten met een studie van een karakter waaraan ik werk wanneer ideeën komen over een grappige context. Ik denk dat de sleutel tot mijn succes mijn persoonlijk werk was en nog is. Ik zoek altijd iets dat op een bepaald moment groots is voor mij. Zo heeft mijn professioneel werk veel te maken met mijn eigen persoon en deze nauwe band zorgt ervoor dat mijn werk gemakkelijker wordt verspreid. Ik tracht altijd mijn studietijd te investeren in dingen waarvan ik houd en laat me niet beïnvloeden door visuele tendensen en technieken.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49 A presentation by Nubia Nubia_group@yahoo.fr http://nubiagroup-powerpoint-collection.blogspot.com/ http://groups.yahoo.com/group/Nubia_group/


Download ppt "Vertaald uit het Engels – Freddy Storm 07/2011 Tiago Hoisel is een digitale kunstenaar uit São Paulo, Brazilië, die zich specialiseert in cartoons, karikaturen."

Verwante presentaties


Ads door Google