De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lucas 18: 15-17 Bijbel in Gewone Taal 15 Er waren mensen die kleine kinderen bij Jezus brachten. Ze wilden graag dat hij de kinderen aan zou raken. Toen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lucas 18: 15-17 Bijbel in Gewone Taal 15 Er waren mensen die kleine kinderen bij Jezus brachten. Ze wilden graag dat hij de kinderen aan zou raken. Toen."— Transcript van de presentatie:

1 Lucas 18: 15-17 Bijbel in Gewone Taal 15 Er waren mensen die kleine kinderen bij Jezus brachten. Ze wilden graag dat hij de kinderen aan zou raken. Toen de leerlingen dat zagen, hielden ze die mensen tegen. 16 Maar Jezus riep de kinderen bij zich. Hij zei: ‘Laat die kinderen bij me komen. Houd ze niet tegen. Want Gods nieuwe wereld is er juist voor hen. 17 Luister goed naar mijn woorden: Je moet openstaan voor Gods nieuwe wereld. Net zoals een kind dat doet. Anders kun je er niet binnenkomen.’

2 Naar Jezus toegaan voor zijn zegen

3


Download ppt "Lucas 18: 15-17 Bijbel in Gewone Taal 15 Er waren mensen die kleine kinderen bij Jezus brachten. Ze wilden graag dat hij de kinderen aan zou raken. Toen."

Verwante presentaties


Ads door Google