De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik pas mij aan de nieuwe cultuur aan. janee Ik blijf mijn eigen cultuur trouw. jaintegratiesegregatie neeassimilatiemarginalisatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik pas mij aan de nieuwe cultuur aan. janee Ik blijf mijn eigen cultuur trouw. jaintegratiesegregatie neeassimilatiemarginalisatie."— Transcript van de presentatie:

1 Ik pas mij aan de nieuwe cultuur aan. janee Ik blijf mijn eigen cultuur trouw. jaintegratiesegregatie neeassimilatiemarginalisatie

2 integratie Ik kom in een nieuwe gemeenschap terecht. Ik houd rekening met de gewoontes van die gemeenschap. Ik probeer te leven zoals de mensen van die gemeenschap. Maar ik verstop mijn eigen gewoontes niet. Ik leef ook nog een beetje zoals in mijn oude gemeenschap. Mijn nieuwe gemeenschap kan misschien iets leren van die andere gewoontes.

3 segregatie Ik kom in een nieuwe gemeenschap terecht. Ik houd geen rekening met de gewoontes van die gemeenschap. Ik probeer niet te leven zoals de mensen van die gemeenschap. Ik leef nog helemaal zoals ik in mijn oude gemeenschap leefde.

4 assimilatie Ik kom in een nieuwe gemeenschap terecht. Ik houd rekening met de gewoontes van die gemeenschap. Ik probeer te leven zoals de mensen van die gemeenschap. Ik vergeet helemaal mijn eigen gewoontes. Ik leef niet meer zoals in mijn oude gemeenschap.

5 marginalisatie Ik kom in een nieuwe gemeenschap terecht. Ik houd geen rekening met de gewoontes van die gemeenschap. Ik probeer niet te leven zoals de mensen van die gemeenschap. Ik vergeet helemaal mijn eigen gewoontes. Ik leef niet meer zoals in mijn oude gemeenschap.


Download ppt "Ik pas mij aan de nieuwe cultuur aan. janee Ik blijf mijn eigen cultuur trouw. jaintegratiesegregatie neeassimilatiemarginalisatie."

Verwante presentaties


Ads door Google