De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit doen we in groep 1/2 B. Leidens ontzet vieren T is feest in de stad, Met 3 oktober heb je dat. Wat eten we dan? Hutspot uit een grote pan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit doen we in groep 1/2 B. Leidens ontzet vieren T is feest in de stad, Met 3 oktober heb je dat. Wat eten we dan? Hutspot uit een grote pan."— Transcript van de presentatie:

1 dit doen we in groep 1/2 B

2 Leidens ontzet vieren T is feest in de stad, Met 3 oktober heb je dat. Wat eten we dan? Hutspot uit een grote pan

3 mmmm dat is lekker!!!

4 samen met Jikke, doen we spelletjes, zingen we liedjes en maken we afspraken om het leuk en gezellig met elkaar te hebben voor groot en klein zullen we aardig zijn als iemand zegt: STOP, dan houd ik op samen spelen, samen delen

5 “wij hebben weer les in de Jikke-expres achter elk raam zit een kind met een naam joehoe, joehoe” er is er 1 die praat, zodat het beter gaat als ik met een werkje stop, ruim ik alles netjes op met mijn jas en tas loop ik rustig naar de klas

6 verkeersles op het schoolplein

7 spelletjes middag

8 juf sanne sanne lisanne sebastiaan sven lynda levi felah fedde spelen met klanken van:

9 voorlezen

10 wie weet hoe dit moet?

11 gelukt: de tent staat!

12 we vertellen over een “souvenir” we vertellen over een “souvenir” luister maar: een echte vogelfluit mijn toverstaf geeft licht kijk het sneeuwt op zijn kop!

13 op bezoek bij de bibliotheek

14 lezen


Download ppt "Dit doen we in groep 1/2 B. Leidens ontzet vieren T is feest in de stad, Met 3 oktober heb je dat. Wat eten we dan? Hutspot uit een grote pan."

Verwante presentaties


Ads door Google