De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Veel monumenten zoeken nieuwe gebruikers ….. Het vinden van de juiste oplossing kost tijd. Ondertussen kan het monument hard achteruit gaan. Dat kunnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Veel monumenten zoeken nieuwe gebruikers ….. Het vinden van de juiste oplossing kost tijd. Ondertussen kan het monument hard achteruit gaan. Dat kunnen."— Transcript van de presentatie:

1

2 1. Veel monumenten zoeken nieuwe gebruikers ….. Het vinden van de juiste oplossing kost tijd. Ondertussen kan het monument hard achteruit gaan. Dat kunnen we voorkomen met een “wind- en waterdichtregeling”!

3 2. Restauraties horen er ook bij! Sinds..zijn restauraties een verantwoordelijkheid voor de Provincies. Drenthe zet nu 100% in op de combinatie met herbestemming. Telt een “pure” restauratie niet meer?

4 3. Duurzame monumentenzorg, hoe doe je dat? Niet direct zonnecollectoren, dat is duidelijk. Het gaat om máátwerk en kwalitéít. Goed opleiden en steeds (laten) toetsen. Wij gaan ervoor! De Drentse restauratie- en onderhoudsbedrijven ook! U?

5


Download ppt "1. Veel monumenten zoeken nieuwe gebruikers ….. Het vinden van de juiste oplossing kost tijd. Ondertussen kan het monument hard achteruit gaan. Dat kunnen."

Verwante presentaties


Ads door Google