De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen."— Transcript van de presentatie:

1 opdracht: brief aan de redactie van een krant

2  Graag wil ik volgende ten sprake brengen.

3 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Graag wil ik het volgende ter sprake brengen.

4 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Daar werken alleen mensen die lastig vinden om klanten te helpen.

5 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Daar werken alleen mensen die het lastig vinden om klanten te helpen.

6 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Hij kan alleen maar mensen critiseren.

7 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Hij kan alleen maar mensen bekritiseren. bekritiseren = kritiek geven op

8 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik vind het een schande dat het personeel me weigerde te laten binnen.

9 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik vind het een schande dat het personeel me weigerde binnen te laten.

10 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Dat ze de deur de man van mijn zus uitzetten, vind ik ronduit schandalig.

11 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Dat ze de man van mijn zus de deur uitzetten, vind ik ronduit schandalig. iemand de deur uitzetten

12 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik denk dat zij eens moeten over zichzelf diep nadenken.

13 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik denk dat zij eens diep over zichzelf moeten nadenken.

14 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Zoals het algemeen bekend is, wonen hier meestal mensen die aan het rand van de maatschappij leven.

15 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Zoals algemeen bekend is, wonen hier meestal mensen die aan de rand van de maatschappij leven.  Zoals bekend, wonen hier zulke mensen.  Het is algemeen bekend/geweten dat hier zulke mensen wonen.

16 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Wanneer zal de staat eindelijk eraan iets doen?

17 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Wanneer zal de staat er eindelijk iets aan doen?

18 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Er zijn al gevallen wanneer iemand gewond werd door een vallende baksteen.

19 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Er zijn al gevallen wanneer iemand gewond werd door een vallende baksteen.

20 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Het is al (verschillende keren) voorgevallen dat iemand gewond werd door een vallende baksteen.  Er zijn gevallen bekend van mensen die gewond werden door een vallende baksteen.

21 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Met deze brief wou ik graag reageren op de artikel die in de tijdschrift Dnes verscheen.

22 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Met deze brief wou ik graag reageren op een artikel dat in het tijdschrift Dnes verscheen.  Met deze brief wou ik graag reageren op het artikel over werkloosheid dat in het tijdschrift Dnes verscheen.

23 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik ben het eens met heer Filípek.

24 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik ben het eens met de heer Filípek.

25 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Dat was echter niet dat geval.

26 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Dat was echter niet het geval.

27 opdracht: brief aan de redactie van een krant  De ex-vriendje van Pascal is volgens me de ideale man. Hij lijkt op de hoofdpersonage uit die nieuwe film, die zo mooi de gewone leven portretteert.

28 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Het ex-vriendje van Pascal is volgens mij de ideale man. Hij lijkt op het hoofdpersonage uit die nieuwe film, die zo mooi het gewone leven portretteert.

29 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik kan me niet van het gevoel ontdoen dat geld en de politieke macht van China hier de belangrijkste rol speelt.

30 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Ik kan me niet van het gevoel ontdoen dat geld en de politieke macht van China hier de belangrijkste rol spelen.

31 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Waarom kan een dictatuur als China de Olympische Spelen organiseren, die rond de fair play en demokratieke principes zijn opgebouwd.

32 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Waarom kan een dictatuur als China de Olympische Spelen organiseren, die rond fair play en democratische principes zijn opgebouwd.

33 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Als wij de Olympische Spelen ondersteunen, dan ondersteunen wij ook een regime dat zich voordoet als een democratie maar in feite heeft het duizenden onschuldige mensen op zijn geweten.

34 opdracht: brief aan de redactie van een krant  Als wij de Olympische Spelen ondersteunen, dan ondersteunen wij ook een regime dat zich voordoet als een democratie maar in feite duizenden onschuldige mensen op zijn geweten heeft.


Download ppt "Opdracht: brief aan de redactie van een krant.  Graag wil ik volgende ten sprake brengen."

Verwante presentaties


Ads door Google