De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

* * Als je drank verbiedt, doen ze het juist stiekem * Je kind kan het best thuis leren drinken * Laat ze maar goed dronken worden, van zo’n kater leren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "* * Als je drank verbiedt, doen ze het juist stiekem * Je kind kan het best thuis leren drinken * Laat ze maar goed dronken worden, van zo’n kater leren."— Transcript van de presentatie:

1 * * Als je drank verbiedt, doen ze het juist stiekem * Je kind kan het best thuis leren drinken * Laat ze maar goed dronken worden, van zo’n kater leren ze het wel af * Als ouder moet je je kind kunnen vertrouwen * Experimenteren met drank is van alle tijden. Gun de jongeren hun vrijheid. Wij dronken vroeger toch zelf ook veel? * Als ouders heb je geen greep op je kind als het naar een feestje is. * Het is vooral de verantwoordelijkheid van de jongere zelf, de school, de samenleving en de kroegbaas.

2 * Energydrinks, maltbier, kinderchampagne en Crodino zijn een goed alternatief voor alcohol. * Alcohol is veel minder schadelijk dan (soft)drugs. * Jonge hersenen zijn flexibel. Die klap uit de tienerjaren komen ze heus wel te boven. * Mijn zoon van 17 en mijn dochter van 19 drinken sinds hun 16 e allebei heel veel. Het is nu toch al te laat * Als drank ergens in verwerkt is (een gerecht of medicijnen) kan het geen kwaad. * Er is geen beginnen aan, je kunt toch nooit precies weten wanneer je kind te ver gaat

3 * Mijn kind doet dat niet * Je kunt geen nee zeggen want dan komt je kind in een sociaal isolement. * Met de 16e verjaardag van je kind heb je de keus: een drankfeest geven of een krat bier cadeau doen. * De leeftijdsgrens van 18 jaar is natuurlijk niet reëel * Het zijn alleen de tokkies, de sjonnies en anita’s die zoveel drinken. * Mijn kind is geen type om verslaafd te raken. Ik maak me dus geen zorgen * Mijn kind is nog helemaal niet bezig met uitgaan, dus hoef ik ook geen regels te hebben.


Download ppt "* * Als je drank verbiedt, doen ze het juist stiekem * Je kind kan het best thuis leren drinken * Laat ze maar goed dronken worden, van zo’n kater leren."

Verwante presentaties


Ads door Google