De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek : Gerard Cox. t Is weer voorbij die mooie zomer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek : Gerard Cox. t Is weer voorbij die mooie zomer."— Transcript van de presentatie:

1

2 Muziek : Gerard Cox. t Is weer voorbij die mooie zomer.

3 Natte oktober geeft geniep verkoudheid en ook griep. Natte oktober geeft geniep verkoudheid en ook griep.

4 Vallende bladeren, storm en regen, daar kunnen veel mensen niet zo tegen. Vallende bladeren, storm en regen, daar kunnen veel mensen niet zo tegen.

5 Komen de pluimen aan het riet, bedenk het is nazomer en geniet!! Komen de pluimen aan het riet, bedenk het is nazomer en geniet!!

6 Maakt de spin in het web een scheur, dan klopt weldra de stormwind aan de deur. Maakt de spin in het web een scheur, dan klopt weldra de stormwind aan de deur.

7 Is er in de herfst veel wind uit het westen, evenlang zal hoge wind ons in het voorjaar pesten. Is er in de herfst veel wind uit het westen, evenlang zal hoge wind ons in het voorjaar pesten.

8 Hebben de katten in de herfst een dikke vacht, een strenge winter wordt verwacht. Hebben de katten in de herfst een dikke vacht, een strenge winter wordt verwacht.

9 Schijnt de herfstzon met zomerkracht, dat maakt veelal de winter zacht. Schijnt de herfstzon met zomerkracht, dat maakt veelal de winter zacht.

10 Worden de bladeren geel en krom, kijk dan maar al naar uw kachel om. Worden de bladeren geel en krom, kijk dan maar al naar uw kachel om.

11 Is in de herfst het weer lang klaar, vroeg is dan een strenge winter daar. Is in de herfst het weer lang klaar, vroeg is dan een strenge winter daar.

12 Vallen de bladeren niet vroeg, dan wordt de herfst niet oud. Vallen de bladeren niet vroeg, dan wordt de herfst niet oud.

13 Trekvogels in septembernacht, ze maken de kersttijd zacht.

14 De herfst met mist doortrokken, toont een winter met sneeuwvlokken.

15 Powerpoint Rini Powerpoint Rini


Download ppt "Muziek : Gerard Cox. t Is weer voorbij die mooie zomer."

Verwante presentaties


Ads door Google