De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het aquarium van Jan Alberink per 01-04-2008 Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het aquarium van Jan Alberink per 01-04-2008 Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Een."— Transcript van de presentatie:

1 Het aquarium van Jan Alberink per 01-04-2008 Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Een meubelstuk met aquariumbak. Een meubelstuk met aquariumbak. Vul deze met water en planten en verwarming. Vul deze met water en planten en verwarming. 14 dagen laten draaien met pomp. 14 dagen laten draaien met pomp. Daarna de vissen. Daarna de vissen.

2 Het aquarium is gevuld met water, planten, voedings- bodem en grind. Het aquarium is gevuld met water, planten, voedings- bodem en grind.

3 Het wachten tot dat de 14 dagen om zijn duurt lang. Het wachten tot dat de 14 dagen om zijn duurt lang. Wel volhouden hoor! Wel volhouden hoor!

4 Eindelijk. Eindelijk. Nu de vissen. Nu de vissen.

5 Het aantal vissen in mijn aquarium bedraagt 51 stuks. Het aantal vissen in mijn aquarium bedraagt 51 stuks.

6 5 stuks Coridora's Aeneus 5 stuks Coridora's Aeneus 10 stuks Vuurneons 10 stuks Vuurneons 10 stuks Roodkopzalmen 10 stuks Roodkopzalmen 15 stuks Kardinaaltetra's 15 stuks Kardinaaltetra's 5 stuks Keizertetra's 5 stuks Keizertetra's 1 stuk Siamese algeneter (Aymoneri) 1 stuk Siamese algeneter (Aymoneri) 1 stuk Labeo Frenatus 1 stuk Labeo Frenatus 4 stuks Platy Papegaai 4 stuks Platy Papegaai (XIP.Maculatus) (XIP.Maculatus)

7 Op deze foto zie je de Labeo Frenatus. Op deze foto zie je de Labeo Frenatus. De vis met de rode vinnen en staart. De vis met de rode vinnen en staart.

8 Hier zie je de mooie beplanting, die het uitstekend doet. Hier zie je de mooie beplanting, die het uitstekend doet.

9 Hier zie je de Keizertetra en de Roodkopzalm. Hier zie je de Keizertetra en de Roodkopzalm.

10 Hier zie je een koppeltje Roodkopzalmen. Hier zie je een koppeltje Roodkopzalmen. Er zwemmen op de voorgrond twee van de vijf Coridora’s. Er zwemmen op de voorgrond twee van de vijf Coridora’s.

11 Het hele aquarium gebeuren valt en staat met een mooie beplanting. Het hele aquarium gebeuren valt en staat met een mooie beplanting.

12 Hier zie je mijn compleet ingerichte aquarium. Hier zie je mijn compleet ingerichte aquarium. Ik hoop dat jullie er van genieten. Ik hoop dat jullie er van genieten. Groetjes van Jan. Groetjes van Jan. EINDE EINDE


Download ppt "Het aquarium van Jan Alberink per 01-04-2008 Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Dit is het begin van het opzetten van een aquarium. Een."

Verwante presentaties


Ads door Google