De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Animatortraject onder de loep Animatortraject: resultaten van de gewestenbevraging omzetten in voorstellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Animatortraject onder de loep Animatortraject: resultaten van de gewestenbevraging omzetten in voorstellen."— Transcript van de presentatie:

1 Animatortraject onder de loep Animatortraject: resultaten van de gewestenbevraging omzetten in voorstellen

2 Gewest organiseert IK Gewest en Verbond samen 6 daagse Zoals het nu is Gewest legt nadruk op spel en plezier Cursus door ervaren mensen

3

4

5

6

7 Sterktes Inkleding en thema Voorbereide ploeg, voorbereide cursus. Sfeer in de ploeg. Samenwerking tussen verschillende gewesten Gemotiveerde ploeg. Zwaktes Weinig begeleiding met attesten. Moeilijk om alle Chiro’s te bereiken. Weinig ervaring onder de begeleiding. Minder en minder deelnemers.

8

9 Veel voorkomende antwoorden zijn: Ervaringen uitwisselen. Andere Chiro’s en je eigen leidingsploeg beter leren kennen. Medeleiding vertelt hoe leuk het is. Mond aan mond reclame. Sfeer. Je leert leuke spellen kennen. Verplichting vanuit de Chirogroep. De subsidies vanuit de gemeente voor de Chirogroep. Het behalen van je animatorattest.

10 Veel voorkomende antwoorden: Groepsleiding moet leiding meer aansporen. Kalenders uitdelen,.. Visuele promo. Uitpakken met een tof, leerrijk weekend ipv ‘attest behalen’ voorop. Mond aan mond reclame. Het verplicht maken van vorming volgen. Spelen moeten centraal staan in communicatie.

11

12 Veel voorkomende antwoorden zijn: We zullen extra moeten inzetten op aanbod in kerstvakanties. Aspi’s (of leden die +16 zijn) zijn minder mobiel. De vakanties in het middelbaar zijn niet gelijk aan deze op de universiteit/hoge school. Het zal weinig effect hebben. Wat met ons aanbod in de lesvrije week? Er zullen meer +16 jarigen intekenen op aanbod in de schoolvakanties.

13 Tot slot… Innerlijkheid, rechtvaardigheid en Chiromantiek!


Download ppt "Animatortraject onder de loep Animatortraject: resultaten van de gewestenbevraging omzetten in voorstellen."

Verwante presentaties


Ads door Google