De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor."— Transcript van de presentatie:

1 BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE

2 OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor kan inschrijven. Ik heb er jaren geleden zelf ook een keer aan meegedaan, en er zijn vrijwel elk jaar vrienden van me die meedoen. Daarom ben ik er vaak wel bij

3

4 3 E VOORRONDE Ik ben gaan kijken bij de derde voorronde waar vrienden van mij speelden, dit was in ‘Theater de Fransche school’ te Culemborg. Een erg leuke avond zoals eigenlijk altijd bij de parel.

5 FINALISTEN Dirty Colours LongStory Rosie and the Woodsticks Daisy In een spetterende finale heeft uiteindelijk LongStory aan het langste eind getrokken, zij krijgen een plekje op appelpop 2013 en daar ben ik zéér zeker bij!


Download ppt "BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor."

Verwante presentaties


Ads door Google