De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?"— Transcript van de presentatie:

1

2 GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

3 Wat is een Gastroliner ?

4 Wat is een gastroliner ? Gastroliners worden gebruikt bij het koken,braden,bak- ken en stomen van gerechten. Het is een nylon liner Dikte : 25 µ Wordt gebruikt bij het koken met gastrovormen, het gebruik van bain marie pannen en ovenschalen Is bestendig tot een temperatuur van 204 °C Voor elk formaat bestaat een Gastroliner

5 Waarom Gastroliner gebruiken? U bespaart gevoelig op arbeidskosten, U zorgt voor een betere ecobalans door het niet meer gebruiken van detergenten, U voldoet aan de HACCP-normen, U voorkomt aanbakken en aanbranden van het eten, U houdt uw gerechten warmer, U verbetert de voedselkwaliteit U kan het voedsel beter bewaren.

6 Hoe gebruikt U de GASTROLINER ? Leg de gastroliner in de gastrovorm. Breng het voedsel in de pan Vervolgens kan u bakken, braden,stomen of gebruiken in de microwave of de oven Op het eind van de werkdag verwijder je de gastroliner om weg te gooien of u gebruikt hem om het voedsel verder in te bewaren.

7 Welke formaten ? 1/1 ondiep 1/1 diep ½ ondiep ½ diep 1/3 + ¼ diep 1/6 diep 280 soep pot

8 Gastroliner to protect and serve Developped and distibuted by Interbergco bvba Drie Sleutelsstraat AALST tel fax


Download ppt "GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?"

Verwante presentaties


Ads door Google