De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?"— Transcript van de presentatie:

1

2 GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?

3 Wat is een Gastroliner ?

4 Wat is een gastroliner ? Gastroliners worden gebruikt bij het koken,braden,bak- ken en stomen van gerechten. Het is een nylon liner Dikte : 25 µ Wordt gebruikt bij het koken met gastrovormen, het gebruik van bain marie pannen en ovenschalen Is bestendig tot een temperatuur van 204 °C Voor elk formaat bestaat een Gastroliner

5 Waarom Gastroliner gebruiken? U bespaart gevoelig op arbeidskosten, U zorgt voor een betere ecobalans door het niet meer gebruiken van detergenten, U voldoet aan de HACCP-normen, U voorkomt aanbakken en aanbranden van het eten, U houdt uw gerechten warmer, U verbetert de voedselkwaliteit U kan het voedsel beter bewaren.

6 Hoe gebruikt U de GASTROLINER ? Leg de gastroliner in de gastrovorm. Breng het voedsel in de pan Vervolgens kan u bakken, braden,stomen of gebruiken in de microwave of de oven Op het eind van de werkdag verwijder je de gastroliner om weg te gooien of u gebruikt hem om het voedsel verder in te bewaren.

7 Welke formaten ? 1/1 ondiep 1/1 diep ½ ondiep ½ diep 1/3 + ¼ diep 1/6 diep 280 soep pot

8 Gastroliner to protect and serve Developped and distibuted by Interbergco bvba Drie Sleutelsstraat 74 9300 AALST tel. 003253.38.22.92 fax. 003253.38.22.93 e-mail : info@interbergco.com


Download ppt "GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?"

Verwante presentaties


Ads door Google