De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Harbin ligt in Rusland zo een 450km ten noorden van het gekende koude Vladivostok, met temperaturen van vaak – 40°C en een half jaar onder het vriespunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Harbin ligt in Rusland zo een 450km ten noorden van het gekende koude Vladivostok, met temperaturen van vaak – 40°C en een half jaar onder het vriespunt."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Harbin ligt in Rusland zo een 450km ten noorden van het gekende koude Vladivostok, met temperaturen van vaak – 40°C en een half jaar onder het vriespunt. Elk jaar organiseren de inwoners van Harbin een festival met sneeuw- en ijssculpturen en wordt er hevig gewedijverd om de mooiste sculpturen tot stand te brengen. Harbin ligt in Rusland zo een 450km ten noorden van het gekende koude Vladivostok, met temperaturen van vaak – 40°C en een half jaar onder het vriespunt. Elk jaar organiseren de inwoners van Harbin een festival met sneeuw- en ijssculpturen en wordt er hevig gewedijverd om de mooiste sculpturen tot stand te brengen.

5 deze beer is slechts een klein onderdeel van een 50 meter lange muursculptuur.

6

7 Elk team krijgt een sneeuwblok van 3 meter op 3, waaruit ze hun figuur moeten maken. De teams komen van over de hele wereld – Rusland, Japan, Canada, Frankrijk en zelfs van Zuid-Afrika. Elk team krijgt een sneeuwblok van 3 meter op 3, waaruit ze hun figuur moeten maken. De teams komen van over de hele wereld – Rusland, Japan, Canada, Frankrijk en zelfs van Zuid-Afrika.

8

9

10 Het ijsfestival kan pas echt beginnen na zonsondergang…

11 Felle neonlichten reflecteren in het gesculpteerde ijs.

12

13 Hierna zie je een huis in Russische stijl...

14

15 De muur hierna is ook een glijbaan, waarop je aan een hoge snelheid naar beneden kan roetsjen... De muur hierna is ook een glijbaan, waarop je aan een hoge snelheid naar beneden kan roetsjen...

16

17

18 Nu zie je een schip volledig uit ijs vervaardigd, met passagiers aan boord.

19

20 Echt leuk is ook het beklimmen van de muur uit ijs. Al dat ijs komt uit de Songhua-Jiang-rivier. Echt leuk is ook het beklimmen van de muur uit ijs. Al dat ijs komt uit de Songhua-Jiang-rivier.

21

22 Is het sneeuwfestival eerder een creatieve bezigheid, het ijsfestival is meer een weerspiegeling van de architectuur. Is het sneeuwfestival eerder een creatieve bezigheid, het ijsfestival is meer een weerspiegeling van de architectuur.

23

24 Deze thaise tempel kon men tevens zien in de Disney-film ”Wonders of China”. Deze thaise tempel kon men tevens zien in de Disney-film ”Wonders of China”.

25 Einde.


Download ppt "Harbin ligt in Rusland zo een 450km ten noorden van het gekende koude Vladivostok, met temperaturen van vaak – 40°C en een half jaar onder het vriespunt."

Verwante presentaties


Ads door Google