De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een sponsoractie voor de hele school. Een actie voor een goed doel. – De kankerstichting. Misschien ken jij wel iemand met deze verschrikkelijke ziekte?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een sponsoractie voor de hele school. Een actie voor een goed doel. – De kankerstichting. Misschien ken jij wel iemand met deze verschrikkelijke ziekte?"— Transcript van de presentatie:

1 Een sponsoractie voor de hele school

2 Een actie voor een goed doel. – De kankerstichting. Misschien ken jij wel iemand met deze verschrikkelijke ziekte? Op deze manier kun je toch iets voor ze doen.

3 In de Franse Alpen ligt de Alpe d’Huez. Tijdens de Alpe d’Huzes fietsen wielrenners deze berg op.

4 Als ze kunnen wel 6 keer! Dit is natuurlijk loodzwaar, Maar de strijd tegen kanker is veel zwaarder!

5 Namens het Noordik Vroomshoop zullen 3 fietsers de Alpe d’huez gaan beklimmen. Dhr. Heuvelink (Gym) Dhr. Rodijk (Metselen/Infra) Dhr. Alferink (Geschiedenis) Maar dat kunnen ze niet alleen!

6 Om mee te mogen doen moet er geld worden ingezameld voor het goede doel. Daarom houdt het Noordik Vroomshoop een grote sponsoractie. Elke bijdrage is welkom. Hoe meer, hoe beter!

7 Een actie verzinnen om geld te verdienen. Maar ook gaan we met de hele school een 11 dorpen tocht fietsen!! Elke leerling laat zich sponsoren. 26 maart!

8 Als leerling kun je ook helpen organiseren. Denk met ons mee. Dan maken we er samen een succes van! Meehelpen: Opgeven bij Mr. Hollink!

9 Vroomshoop  Daarle  Marle  Den Ham  Beerzerveld  Geerdijk  Westerhaar  Sibculo  Vriezenveen  Hoge Hexel  Daarlerveen.

10

11 Op elke splitsing komen pijlen te staan, zodat je niet verdwaald. Langs de route komen ook stempelposten. Bij binnenkomst willen we een grote braderie op het schoolplein houden. – Met muziek – Eten en drinken – En nog veel meer! (misschien heb jij wel een goed idee?) En dit alles voor het goede doel!

12 Voorbeeld Auto’s wassen:

13 Flessen inzamelen

14 Lekkers verkopen

15 Wees zelf ook creatief

16 De twee leerlingen die het meeste geld binnenhalen mogen mee naar de Alpe d’HuZes. Een paar dagen naar Frankrijk! Geld inzamelen door te fietsen is dus leuk! Maar misschien weet je nog meer ideeën om deze mini-vakantie te winnen.

17 Als je mee mag: Ben je de Noordik verslaggever. – Hoe is het daar. – Wat beleven we onderweg – Enz…

18 Wij, als Noordik Vroomshoop, vinden dat we wel wat kunnen doen tegen kanker. Kanker zorgt voor te veel verdriet. Laten we samen een vuist maken tegen kanker!


Download ppt "Een sponsoractie voor de hele school. Een actie voor een goed doel. – De kankerstichting. Misschien ken jij wel iemand met deze verschrikkelijke ziekte?"

Verwante presentaties


Ads door Google