De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

.. Gemiddeld:21,7 jaar Van de 30 mensen. tadaeaeaaeaeaeae Dit is het einde van onze presentatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: ".. Gemiddeld:21,7 jaar Van de 30 mensen. tadaeaeaaeaeaeae Dit is het einde van onze presentatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"— Transcript van de presentatie:

1 .

2 Gemiddeld:21,7 jaar Van de 30 mensen.

3 tadaeaeaaeaeaeae Dit is het einde van onze presentatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Het was een grapje nu nog de vragen voor de KMEOV klas Hoeveel mensen hebben wij geïnterviewd? 30 mensen Wat is ons gemiddelde? 21,7

5 Dit was het einde


Download ppt ".. Gemiddeld:21,7 jaar Van de 30 mensen. tadaeaeaaeaeaeae Dit is het einde van onze presentatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google