De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

€uro-a-Day Lente-concert met Mireille Heijltjes, piano zondag 21 maart ( 14.00 - 16.15 uur ) bij familie Sliedrecht, Broersdijk 6 in Laren Samen genieten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "€uro-a-Day Lente-concert met Mireille Heijltjes, piano zondag 21 maart ( 14.00 - 16.15 uur ) bij familie Sliedrecht, Broersdijk 6 in Laren Samen genieten."— Transcript van de presentatie:

1 €uro-a-Day Lente-concert met Mireille Heijltjes, piano zondag 21 maart ( 14.00 - 16.15 uur ) bij familie Sliedrecht, Broersdijk 6 in Laren Samen genieten van prachtige muziek én gratis hoogwaardig onderwijs voor kinderen die leven in armoede. Dé perfecte combinatie! Kinderen die niet naar school kunnen, zijn meestal veroordeeld tot een leven in armoede en hebben vrijwel geen toekomstperspectief. €uro-a-Day biedt gratis op waarden gebaseerd onderwijs aan kinderen in o.a. India die geen schoolgeld kunnen betalen. De hele omgeving profiteert mee van gratis gezondheidszorg en praktische workshops over onder meer hygiëne, computers en organische landbouw. Het bijzondere is dat deze kinderen ook inzicht en training krijgen in menselijke waarden. Hoe blijf je een sterk en uitgebalanceerde persoon? Hoe zet je dit vervolgens actief in voor jezelf en de mensen om je heen! Wil je ook bijdragen aan een nieuwe toekomst voor deze kinderen? Kom dan samen met vrienden in de sfeervolle boerderij genieten van een concert met de mooiste pianomuziek. Concertpianiste Mireille Heijltjes (z.o.z) verweeft de muziek op inspirerende wijze met diverse menselijke waarden. Dat geeft je tegelijkertijd een kijkje in de bijzondere aanpak van €uro-a-Day. Je gaat o.a. luisteren naar: Franz Schubert: Sonate in A Op. 120 D 664) ‘Der Göttliche Funken’ Frederic Chopin: Polonaise in As op. 53 ‘Broaden your vision, deepen your roots’ Robert Schumann: Carnaval op.9 ‘Making life a celebration’ Kaarten: €10,- (álle opbrengsten zijn voor €uro–a-day, d.w.z. de sfeervolle locatie is gratis beschikbaar gesteld en Mireille en anderen participeren op vrijwillige basis) Voor kaartverkoop of meer informatie: neem contact op met Arne of Leonie Sliedrecht sliedrecht1@hetnet.nl / 0573-401696 of 06-46605701 “Education is not a bout stuffing children with information, but an essential tool to make them good global citizens.” Z.H. Sri Sri Ravi Shankar oprichter International Association of Human Values

2 In 2004 en 2007 maakte ze een concerttour door India met concerten in o.a. Bangalore, Delhi, Mumbay, Chennai en Calcutta. Als vrijwilliger voor de stichting Art of Living en de International Association for Human Values (IAHV) organiseerde zij onder meer verschillende benefietconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam ten behoeve van de onderwijsprojecten van de IAHV en Earth Charter. In 2010 wordt opnieuw een groot benefietconcert georganiseerd met Carel Kraayenhof en celliste Quirine Viersen. “Ich kenne keine heiligere Pflicht als die der Erziehung und Bildung eines Kindes’.- Ludwig van Beethoven “In jedem Kinde liegt eine wunderbare Tiefe”. - Robert Schumann Euro-a-Day is een project van de International Association for Human Values (IAHV). IAHV zet zich in voor het promoten en bewustmaken van menselijke waarden en het opzetten van duurzame ontwikkelingsprojecten. IAHV Nederland is een erkende algemeen nut beogende instelling (ANBI) met een consultatieve status bij de VN en lid van Partos, de branchevereniging voor particuliere internationale samenwerking in Nederland. De lidorganisaties van Partos zijn actief op één of meerdere terreinen: armoedebestrijding, humanitaire hulpverlening, mensenrechten en duurzame ontwikkeling. Meer informatie: www.iahv.nl Mireille Heijltjes studeerde in aan de conservatoria in Maastricht en Den Haag waarna zij haar pianostudie vervolgde in Moskou. Hier studeerde ze drie jaar aan het Tchaikowsky Conservatorium bij Lev Naumov. Al op jonge leeftijd trad zij regelmatig op en won o.a. de eerste prijs op het nationale Steinway Concours. In 1993 bereikte zij als eerste Nederlandse de finale van het Internationale Robert Schumann Concours. Zij trad op in de concertzalen in Moskou en het concertgebouw te Amsterdam waar ze pianoconcerten uitvoerde van Beethoven, Mozart, en Schumann. €uro-a-Day Lente-concert op 21 maart Mireille Heijltjes - piano Ilonka de Haan - presentatie


Download ppt "€uro-a-Day Lente-concert met Mireille Heijltjes, piano zondag 21 maart ( 14.00 - 16.15 uur ) bij familie Sliedrecht, Broersdijk 6 in Laren Samen genieten."

Verwante presentaties


Ads door Google