De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen."— Transcript van de presentatie:

1 John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen al beginnen. Het kost u helemaal niets want ik heb een onweerstaanbaar concept dat u wilt proberen.

2 John Bindels Landelijke dagbladen € 3.500,00 Regionale dagbladen € 2.000,00 Advertentiekosten per plaatsing... Locale weekkranten € 500,00 Overige Media € 350,00

3 John Bindels Bureau 1 komt op € 5.000,00 per maand Bureau 2 komt op € 4.750,00 per maand Of heeft u liever een Uitzendkracht? Bureau 3 komt op € 4.500,00 per maand Bureau 4 komt op € 4.250,00 per maand

4 John Bindels Wat ik dus vertel is dat uw investering in werving en selectie goedkoper en efficiënter kan en met mijn hulp zonder risico. Dit geldt ook voor de sollicitatieprocedure waarbij ik heel nauw samenwerk met personeelszaken.

5 John Bindels Wat ik van u nodig heb is een uitgebreide profielschets van de medewerker die u zoekt. En een aantrekkelijk overzicht van wat u te bieden heeft aan uw toekomstige medewerker. Zodoende kan ik gratis voor u op zoek.

6 John Bindels Gratis? Voor niets gaat de zon op John!? De arbeidsmarkt is continu onderhevig aan veranderingen waardoor de huidige samenwerkingen en overeenkomsten met o.a. het UWV, Gemeenten en overige instanties een nieuw verdienmodel aanmoedigen voor professionals als ik. Voor u dus Gratis!

7 John Bindels Ook voor de medewerker zijn mijn diensten gratis, waarbij ik zorg voor de juiste studies, opleidingen en cursussen om kwaliteit en zekerheid voor de werkzaamheden te leveren. Het enige wat ik van u nodig heb en wat er tegenover staat is ook een stukje zekerheid.

8 John Bindels Waar men vroeger de zekerheid had om een leven lang bij één bedrijf te werken met alle doorgroeimogelijkheden en regelingen van dien, heeft men vandaag de dag alleen nog zekerheid op basis van aanpassingsvermogen. Als u een half jaar of een jaar zekerheid kunt bieden ga ik zeker gratis voor u aan de slag.

9 John Bindels Mijn werkgebied is hoofdzakelijk de Noordelijke Maasvallei in plaatsen als: Bergen LB, Venray, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar, Nijmegen en Sint Anthonis. Ik ben dus altijd in de buurt. Tel 0485-516209 www.johnbindels.nl www.ebst.eu


Download ppt "John Bindels U heeft een vacature voor een nieuwe medewerker of medewerkster. Ik heb de medewerker of medewerkster die u zoekt beschikbaar en kan morgen."

Verwante presentaties


Ads door Google