De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u."— Transcript van de presentatie:

1 Godsdienst

2 Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u en uw nakomelingen: alle mannelijke personen moeten besneden worden. U moet uw voorhuid besnijden: dat zal het teken zijn van mijn verbond met u. 8 dagen na de geboorte worden de Joodse jongetjes besneden. Als teken bij God te horen

3 Bijbel Het evangelie Mattheus Marcus Lucas Johannes

4 Jezus zegt: Mattheus 28:19 ‘Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn discipelen te maken. Doop hen in de naam van de Vader, van de Zoon en van de Heilige Geest.’ Marcus 16:16 ‘Wie het geloven en gedoopt worden, zullen gered worden’

5 dopen

6 2 manieren binnen de kerk BabydoopOpdragen

7 Volwassen doop Belijdenis

8

9 Joël Eljakim Waarom wordt er water gebruikt bij de doop?

10 Dopen, is dat nodig?

11 Drie-eenheid Ik doop u … In de naam van de Vader In de naam van de Zoon In de naam van de Heilige Geest

12 Johannes waste de mensen schoon http://www.youtube.com/watch?v=4jpOEy9Do-Q

13 Een nieuw begin In de doop wil God zeggen: ‘Jij bent mijn kind’

14 Een nieuw begin

15


Download ppt "Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u."

Verwante presentaties


Ads door Google