De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u."— Transcript van de presentatie:

1 Godsdienst

2 Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u en uw nakomelingen: alle mannelijke personen moeten besneden worden. U moet uw voorhuid besnijden: dat zal het teken zijn van mijn verbond met u. 8 dagen na de geboorte worden de Joodse jongetjes besneden. Als teken bij God te horen

3 Bijbel Het evangelie Mattheus Marcus Lucas Johannes

4 Jezus zegt: Mattheus 28:19 ‘Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn discipelen te maken. Doop hen in de naam van de Vader, van de Zoon en van de Heilige Geest.’ Marcus 16:16 ‘Wie het geloven en gedoopt worden, zullen gered worden’

5 dopen

6 2 manieren binnen de kerk BabydoopOpdragen

7 Volwassen doop Belijdenis

8

9 Joël Eljakim Waarom wordt er water gebruikt bij de doop?

10 Dopen, is dat nodig?

11 Drie-eenheid Ik doop u … In de naam van de Vader In de naam van de Zoon In de naam van de Heilige Geest

12 Johannes waste de mensen schoon

13 Een nieuw begin In de doop wil God zeggen: ‘Jij bent mijn kind’

14 Een nieuw begin

15


Download ppt "Godsdienst. Besnijdenis Genesis 17: Ik zal uw God zijn en de God van uw nakomelingen. Dit is mijn verbond, dat u moet onderhouden, mijn verbond met u."

Verwante presentaties


Ads door Google