De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C."— Transcript van de presentatie:

1 1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C

2 14 oktober mochten de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een nachtje blijven slapen op school. Kies je personages en sleep ze op de prent

3 Kies je personages en sleep ze op de prent Eerst hebben we onze bedden klaargelegd in de klas. Kijk maar hoe gezellig!

4 Kies je personages en sleep ze op de prent Nadien konden we even buiten spelen, dat was fijn.

5 Kies je personages en sleep ze op de prent Dan gingen we samen zingen, eten en dansen. We aten lekkere hotdogs en nadien nog een lekker dessert.

6 Choose your characters and drag them onto the slide Kies je personages en sleep ze op de prent Het werd al donker dus we deden onze pyjama aan. Maar gaan slapen dat doen we niet…

7 Choose your characters and drag them onto the slide Kies je personages en sleep ze op de prent We gingen op zaklampentocht doorheen de tuin, ookal was het donker, wij waren niet bang hoor!

8 Choose your characters and drag them onto the slide Kies je personages en sleep ze op de prent Dan was het tijd om in bedje te kruipen, slaapzacht iedereen! Wat een fijne dag.

9 Kies je personages en sleep ze op de prent ‘s Morgens aten we samen een lekker ontbijt. Sandwiches met choco en kaas, gemaakt door de mama’s. mmmh

10 Kies je personages en sleep ze op de prent Zo de sleepover is al weer voorbij, maar hopelijk zijn jullie er volgend jaar allemaal weer bij.

11 Einde Kies je personages en sleep ze op de prent


Download ppt "1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C."

Verwante presentaties


Ads door Google