De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.

Verwante presentaties


Presentatie over: " 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes."— Transcript van de presentatie:

1

2  3SIGN

3

4  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes

5  Naam:Angela Diezijner  Leeftijd:19 jaar  Opleiding:2 e jaars Communication & Multimedia Design  Omschrijving:Angela is een enthousiaste studente aan de Hogeschool Rotterdam. Ze heeft een goede werkhouding en is erg leergierig. Ze woont nu zo’n twee jaar in het centrum van Rotterdam en heeft een bijbaantje in de horeca. In haar vrije tijd zit ze graag achter haar computer en haar schetsblok om te ontwerpen, schetsen en te proberen. Sinds kleins af aan is ze al bezig met tekenen en sinds een jaar of drie heeft ze Adobe Creative Suite ontdekt. Ze is constant op zoek naar nieuwe ideeën en zou die van haar graag willen delen met anderen. Daarnaast heeft ze vaak vragen en mist ze de mogelijkheid om bijvoorbeeld advies te vragen over schoolzaken. Ook heeft ze behoefte om direct in contact te staan met afgestuurde en professionals om bijvoorbeeld feedback te vragen over haar gemaakte werk.

6  Scenario (zonder het product): Angela Diezijner gaat op vrijdag ochtend naar school waar ze vandaag veel werk op krijgt dat zij van het weekend moet maken. Angela is iemand net aan haar studie begonnen en kent nog niet veel studiegenoten. Ze weet nog niet goed wat ze met haar opdrachten aan moet, ze vraagt wel wat rond op school maar een echt goed antwoord krijgt ze nog niet. Als ze thuis komt gaat ze nog even tv kijken en ontspant zich zelf even van haar lange schooldag. Om 5 uur gaat ze achter haar computer zitten en zoekt alle modulewijzers en opdrachten op die ze moeten. Als ze de opdrachten leest heeft ze geen goed beeld van wat er nou bedoeld word. Ze heeft 3 klasgenoten op msn, welke dag op zit, en vraagt of zij het snappen. Ook zij snappen de opdracht niet. Angela besluit om het maandag op school te vragen ook al heeft ze dan te weinig tijd om het in een dag af te maken. Maandag is toevallig net de leraar er niet waar aan zij haar vraag wou stellen waardoor ze de opdracht nog niet kan afmaken. Ook reageert de leraar niet op haar mail omdat hij ziek op bed ligt. Op dinsdag heeft ze haar werk maar half af en kan het daarom niet inleveren, ze ontvangt voor de opdracht een 4.  Scenario (met het product): Angela Diezijner gaat op vrijdag ochtend naar school waar ze vandaag veel werk op krijgt dat zij van het weekend moet maken. Angela is iemand net aan haar studie begonnen en kent nog niet veel studiegenoten. Ze weet nog niet goed wat ze met haar opdrachten aan moet, ze vraagt wel wat rond op school maar een echt goed antwoord krijgt ze nog niet. Als ze thuis komt gaat ze nog even tv kijken en ontspant zich zelf even van haar lange schooldag. Om 5 uur gaat ze achter haar computer kijken, ze kijkt wat rond op msn en op hyves en logt dan in op www.3sign.nl. Ze bekijkt haar berichten van mede studenten en vrienden en zoekt daarna haar modulewijzer op van de opdrachten die ze moet maken. Ze snapt de opdracht niet precies maar ze weet dat andere klassen zulk soort gelijke opdrachten ook al hebben gehad en hoopt op voorbeelden. Angela gaat op zoek naar portfolio’s mede en oud studenten die ook haar opleiding hebben gevolgd. Ze zoekt in hun portfolio naar hun werk van het eerste jaar en komt een foto en beschrijving tegen met de zelfde naam als haar opdracht. Na dit goed bekeken te hebben snapt ze wat de bedoeling is en kan ze verder aan haar opdracht. Ook zoekt ze nog naar andere voorbeelden van andere studenten om zo een wat breder beeld te hebben en inspiratie op te doen. Op dinsdag heeft ze haar werk maar af en levert het vol zelfvertrouwen in, ze ontvangt voor de opdracht een 8.aar ze www.3sign.nl

7

8

9

10


Download ppt " 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes."

Verwante presentaties


Ads door Google