De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten."— Transcript van de presentatie:

1

2 OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten. Music & Lyrics by Jonathan Harper Sung by Jason Lawrence

3 OUTLAW GEZOCHT DOOD OF LEVEND Sommigen beweren dat Hij dood is, anderen zeggen dat Hij leeft GEZOCHT DOOD OF LEVEND Sommigen beweren dat Hij dood is, anderen zeggen dat Hij leeft Beloning : Eeuwig leven

4 Dit is het verhaal van een wetteloze. Sommigen zeggen dat Hij door de hemel gezonden werd. Dit is het verhaal van een wetteloze. Sommigen zeggen dat Hij door de hemel gezonden werd.

5 Anderen zeggen dat Hij een verrader is... Anderen zeggen dat Hij een verrader is... …Mijn vriend zweert dat Hij onschuldig is.

6 En ze hebben elkaar nooit ontmoet ! En ze hebben elkaar nooit ontmoet ! En het teken dat Hij achterliet beheerst nog altijd de gedachten van mijn vriend. En het teken dat Hij achterliet beheerst nog altijd de gedachten van mijn vriend.

7 Van die man van Nazareth. Want het verhaal is al heel oud En al eindeloos verteld… Maar hij zegt dat hij het nooit vergeet…

8 Sommigen zeggen Hij de Messias was. Dat Hij de zieken redde en genas

9 Dat het allemaal toverij was. Sommigen zegden dat Hij bezeten was.

10 En lieten Hem daar om te sterven. Op een heuvel, genaamd Kalvarie. Dus nagelden ze Hem aan een kruishout

11 Na drie dagen in het graf Schaakmat had Hij de dood gezet… Deze man van Nazareth. Schaakmat had Hij de dood gezet… Deze man van Nazareth. stond Hij op uit de dood.

12 Man van Nazareth!

13 Outlaw, outlaw,waar kwam je toch vandaan? Outlaw, outlaw,waar kwam je toch vandaan? Outlaw, rijdend op de zon. Outlaw, rijdend op de zon. Outlaw,die enkel met liefde overwon. Outlaw,die enkel met liefde overwon. Een wetteloze die vocht zonder pistool. Een wetteloze die vocht zonder pistool.

14 “Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden.” “Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden.” Johannes 15:13

15 Wel, ik dacht dat het maar een fabel was. Maar herzag uiteindelijk mijn gedacht. Wel, ik dacht dat het maar een fabel was. Maar herzag uiteindelijk mijn gedacht. Want het geloof van mijn vriend, is wat ik niet meer ontkennen kan. Want het geloof van mijn vriend, is wat ik niet meer ontkennen kan.

16 De glans in zijn ogen De vrede van binnenin Laten me niet meer los. De glans in zijn ogen De vrede van binnenin Laten me niet meer los.

17 … van deze vreemde man van Nazareth. … van deze vreemde man van Nazareth. Dat de verandering in mijn leven me overkwam Dat de verandering in mijn leven me overkwam in het midden van de nacht in het midden van de nacht is het gevolg … is het gevolg …

18 Klik hier als je nog eens wil kijken Man van Nazareth!


Download ppt "OUTLAW ♫Zet de muziek wel echt luid ! Deze presentatie loop volautomatisch. Gelieve noch uw klavier, noch de muis te gebruiken Klik nu 1X om te starten."

Verwante presentaties


Ads door Google