De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Colorescience lancering april 2014 in de Benelux © 2014 JC Imp B.V.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Colorescience lancering april 2014 in de Benelux © 2014 JC Imp B.V."— Transcript van de presentatie:

1 Colorescience lancering april 2014 in de Benelux © 2014 JC Imp B.V.

2 Onze hoogwaardige cosmetica is een huwelijk van colore (kleur) en science (wetenschap) die goed zijn voor de huid met ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten, vitaminen, zinkoxide en titaniumdioxide. Ze zijn gemaakt om te helpen een vlekkeloze, egale teint te bereiken en te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en de omgeving met SPF 20, 30 en 50. Maar net zo belangrijk zijn de ingrediënten die men niet vindt in een Colorescience product Geen agressieve chemicaliën Geen agressieve chemicaliën Geen kleurstoffen Geen kleurstoffen Geen talk Geen talk Geen alcohol Geen alcohol Geen minerale oliën Geen minerale oliën Geen parfum Geen parfum Het meest gewilde merk onder modellen, acteurs, actrices en presentatoren en aanbevolen door dermatologen. © 2014 JC Imp B.V.

3 Waarom Colorescience ? UVA / UVB breed spectrum dekking UVA / UVB breed spectrum dekking 80 minuten waterbestendig 80 minuten waterbestendig Alle fysieke zonnebrandcrème met titaniumdioxide en zinkoxide Alle fysieke zonnebrandcrème met titaniumdioxide en zinkoxide Eenvoudig aan te brengen en opnieuw toe te passen met zelf doserende borstel Eenvoudig aan te brengen en opnieuw toe te passen met zelf doserende borstel Niet irriterend, zuivere minerale samenstelling Niet irriterend, zuivere minerale samenstelling Hoog geconcentreerde pigmenten Hoog geconcentreerde pigmenten Geen kleverige massa en niet vet Geen kleverige massa en niet vet Kan gedragen worden over make-up Kan gedragen worden over make-up Veilig en effectief voor mannen, vrouwen en kinderen Veilig en effectief voor mannen, vrouwen en kinderen Gecertificeerd door de Skin Cancer Foundation Gecertificeerd door de Skin Cancer Foundation © 2014 JC Imp B.V.

4 De lancering met: Marc Lubach Marc bekend van o.a. RTL4 televisieprogramma Koffietijd, gepresenteerd door Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. Op dit moment is Marc wekelijks te zien in het lifestyle-programma ‘Life is Beautiful’ met de Colorescience Beautytip. Inmiddels werkt Marc al jaren als freelancer voor diverse gerenommeerde magazines waaronder Talkies en Beau Monde en heeft hij fotoshoots verzorgd voor onder andere Anouk Smulders, Quinty Trustfull, Rosanna Kluivert, Kristina Bozilovic en Monique des Bouvrie. © 2014 JC Imp B.V.

5 En Michael Mc Carthy USA “Schoonheid mag niet ten koste gaan van gezondheid en gezondheid niet ten koste van schoonheid.” In 2000 wordt Michael lid van het Voorlichtingsteam en reist sindsdien door Noord-Amerika in zijn rol als de Nationale Colorescience Visagist en deelt daarbij zijn ervaringen op het gebied van make-up met partners en cliënten. Over Colorescience Ervaar make-up die meer doet. De cosmetica van Colorescience is van hoge kwaliteit en heeft een basis van pure mineralen. Het verbetert en camoufleert huidproblemen en beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon en de omgeving. De door dermatologen aanbevolen formules werken naadloos samen voor een mooi, perfect en vlekkeloos gezicht. © 2014 JC Imp B.V.

6 Uitnodiging & VIP voor de pers © 2014 JC Imp B.V.

7 Locatie: The Grand Amsterdam © 2014 JC Imp B.V.

8 VIP sessie pers met Marc Lubach en product expert Maaike Peeters Weem © 2014 JC Imp B.V.

9 Professionele modellen © 2014 JC Imp B.V.

10 FB, Twitter & Instagram #colorEscience © 2014 JC Imp B.V.

11 150 gasten! © 2014 JC Imp B.V.

12 Een paar prachtige voorbeelden © 2014 JC Imp B.V. “Make-up that does more”

13 © 2014 JC Imp B.V. Couperose

14 Pigmentproblemen

15 Acne

16 Rosacea

17 Hyperpigmentatie

18 Zonbeschadiging

19 Vitiligo

20 Totale metamorfose © 2014 JC Imp B.V.

21 Professionele fotoshoots © 2014 JC Imp B.V.

22 Professionele fotoshoots © 2014 JC Imp B.V.

23 www.colorescience.nl Perskit: http://perskit.colorescience.nl/perskit/ http://perskit.colorescience.nl/perskit/ UID: Colorescience PWD: Lancering2014


Download ppt "Colorescience lancering april 2014 in de Benelux © 2014 JC Imp B.V."

Verwante presentaties


Ads door Google