De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

B OEKBESPREKING Voorbeeld powerpoint. I NHOUD Mijn boek De schrijver De illustrator Hoe was het boek / Samenvatting Voorlezen Vragen Denk aan plaatjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "B OEKBESPREKING Voorbeeld powerpoint. I NHOUD Mijn boek De schrijver De illustrator Hoe was het boek / Samenvatting Voorlezen Vragen Denk aan plaatjes."— Transcript van de presentatie:

1 B OEKBESPREKING Voorbeeld powerpoint

2 I NHOUD Mijn boek De schrijver De illustrator Hoe was het boek / Samenvatting Voorlezen Vragen Denk aan plaatjes toevoegen van schrijver/ het boek. Trailer van de film mag ook

3 H ET BOEK Uitgever Aantal hoofdstukken Aantal bladzijden Hoofdpersonen Andere personen

4 D E SCHRIJVER Leeftijd Woonplaats Gezin Waarom is hij/zij schrijver geworden bijzonderheden Welke andere boeken

5 D E ILLUSTRATOR ( ALS ER PLAATJES ZIJN ) Leeftijd Woonplaats Gezin Waarom is hij/zij illustrator geworden Bijzonderheden Welke andere boeken

6 H OE VOND JE HET BOEK / S AMENVATTING Wat vond je van het boek? Is het een aanrader of juist niet (leg uit waarom) Samenvatting: Vertel in je eigen woorden(niet de achterkant van het boek!!!) waar het boek over gaat. Doe dit kort en bondig. Verklap het einde niet.

7 V OORLEZEN Vertel eerst waar het stukje over gaat en waarom jij deze hebt gekozen Lees 3 tot 5 minuten voor. Zorg dat jij het stukje goed kent. Denk aan het in de klas kijken. Lees duidelijk en niet te snel.

8 QUIZ

9 V RAGEN ???


Download ppt "B OEKBESPREKING Voorbeeld powerpoint. I NHOUD Mijn boek De schrijver De illustrator Hoe was het boek / Samenvatting Voorlezen Vragen Denk aan plaatjes."

Verwante presentaties


Ads door Google