De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NATIONALE BIJBELZONDAG 2014 Kerkcollecte. Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 2 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap...

Verwante presentaties


Presentatie over: "NATIONALE BIJBELZONDAG 2014 Kerkcollecte. Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 2 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap..."— Transcript van de presentatie:

1 NATIONALE BIJBELZONDAG 2014 Kerkcollecte

2 Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 2 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap... 46 % van de Nederlandse huishoudens heeft geen bijbel in huis. 82 % van de Nederlanders vindt de Bijbel geen actueel boek. 72 % van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar niet in de Bijbel gelezen.

3 Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 3 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap... Wij vinden de Bijbel een belangrijk boek...... maar de Bijbel is ook een moeilijk boek. Het NBG wil het begrip van de Bijbel bevorderen en mensen laten ervaren dat de Bijbel ook hen iets te zeggen heeft.

4 Dit doet het NBG in Nederland: DE TALE KANAÄNS 4 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap... betrouwbare en begrijpelijke vertalingen maken, zoals de Bijbel in Gewone Taal presentaties geven en workshops verzorgen website www.debijbel.nl... en nog veel meer Kijk op www.bijbelgenootschap.nl

5 Wilt u dat de Bijbel voor iedereen beschikbaar blijft en wordt doorgegeven aan de volgende generatie? DE TALE KANAÄNS 5 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap... Steun het NBG en geef in de collecte! Hartelijk dank voor uw bijdrage!


Download ppt "NATIONALE BIJBELZONDAG 2014 Kerkcollecte. Waarom is bijbelwerk in Nederland belangrijk? DE TALE KANAÄNS 2 Collecte voor het Nederlands Bijbelgenootschap..."

Verwante presentaties


Ads door Google