De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Struchter Boys Schin op Geul Kleine voetbalclub (200 leden) in Schin op Geul (Limburg; 1600 inw) Kleine begroting (80000 euro) Jeugd samen met buurdorp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Struchter Boys Schin op Geul Kleine voetbalclub (200 leden) in Schin op Geul (Limburg; 1600 inw) Kleine begroting (80000 euro) Jeugd samen met buurdorp."— Transcript van de presentatie:

1 Struchter Boys Schin op Geul Kleine voetbalclub (200 leden) in Schin op Geul (Limburg; 1600 inw) Kleine begroting (80000 euro) Jeugd samen met buurdorp Wijlre

2 Oeps! Wat is het donker op het toilet? Maar gelukkig word ik ‘gedetecteerd’ en springt het licht aan! En als ik weg ga, gaat het vanzelf weer uit. Ik hoop dat het licht op het veld het doet, want het heeft de hele dag geregend en de club heeft onlangs veel geld in zonne- panelen geïnvesteerd voor de electriciteit !!! Zou de kantinebeheerder de verwarming weer hebben laten branden? Nee!!! Want als hij die aan zet, moet hij meteen ingeven hoe lang!

3 Struchter Boys: Kleine club met kleine beurs met duurzame energie hoog op de agenda Op naar het volgende “non – fossil” tijdperk Steunt NUON ons?


Download ppt "Struchter Boys Schin op Geul Kleine voetbalclub (200 leden) in Schin op Geul (Limburg; 1600 inw) Kleine begroting (80000 euro) Jeugd samen met buurdorp."

Verwante presentaties


Ads door Google