De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen over zijn knechten om hun op tijd het eten te geven dat hun toekomt? Gelukkig de dienaar die daarmee bezig is als zijn Heer komt” (Lucas 12:42 – 43). Heer, help ons vandaag om te geven als betrouwbare rentmeesters die uw spoedige komst verwachten.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 13 december 2014 “Zolang het dag is, moeten we het werk doen van hem die mij gezonden heeft; straks komt de nacht en dan kan niemand iets doen” (Johannes 9:4). Heer, u komt spoedig. Help ons om tot die tijd trouw onze gaven en tienden af te dragen om uw werk te helpen volbrengen.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 20 december 2014 “Broeders en zusters, ik hoef u niet te schrijven over het moment waarop dit zal gebeuren, want u weet zelf maar al te goed dat de dag van de Heer komt als een dief in de nacht. Als de mensen zeggen dat er vrede en veiligheid is, worden ze plotseling getroffen door de ondergang, zoals een zwangere vrouw door barensweeën. Vluchten is dan onmogelijk. Maar u, broeders en zusters, u leeft niet in de duisternis, zodat de dag van de Heer u zou kunnen overvallen als een dief, want u bent allen kinderen van het licht en van de dag. Wij behoren niet toe aan de nacht en de duisternis, dus laten we niet slapen, zoals anderen, maar waken en op onze hoede zijn” (1 Tessalonicenzen 5:1-6).

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 27 december 2014 De discipelen verkondigden dat de Messias naar de wereld was gekomen om te redden. Zij verkondigden hoop op een nieuw leven, door geloof en gehoorzaamheid. Die boodschap van hoop is nog steeds relevant en actueel wanneer wij de mensen wijzen op de naderende terugkeer van de Messias om zijn kinderen thuis te halen.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen."

Verwante presentaties


Ads door Google