De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA."— Transcript van de presentatie:

1 BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA

2 TIEN KLEINE KINDEREN Tien kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman een appel wegen. Toen waren er nog maar 9.

3 NEGEN KLEINE KINDEREN Negen kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een peer, lekker zacht. Toen waren er nog maar 8.

4 ACHT KLEINE KINDEREN Acht kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman een paar lege flessen geven. Toen waren er nog maar 7.

5 ZEVEN KLEINE KINDEREN Zeven kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een schilmes. Toen waren er nog maar 6.

6 ZES KLEINE KINDEREN Zes kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een olijf. Toen waren er nog maar 5.

7 Vijf kleine kinderen Vijf kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een knuffeldier. Toen waren er nog 4.

8 Vier kleine kinderen Vier kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een stukje brie. Toen waren er nog maar 3.

9 Drie kleine kinderen Drie kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor wat thee. Toen waren nog maar 2.

10 Twee kleine kinderen Twee kleine kinderen zaten op een hek. 1 ging naar Boddeman voor een peen. Toen was er nog maar 1.

11 EEN KLEIN KIND 1 klein kind bleef helemaal alleen, maar ook hij ging naar Boddeman heen. Om iedereen van harte te feliciteren, met het 10 jarige bestaan. En daarna zag hij gelukkig ook de andere kinderen weer staan!

12 EINDE


Download ppt "BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA."

Verwante presentaties


Ads door Google