De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HC 97. Ma Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag in generlei wijze afgebeeld worden. Maar de schepselen, al is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HC 97. Ma Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag in generlei wijze afgebeeld worden. Maar de schepselen, al is."— Transcript van de presentatie:

1 HC 97

2 Ma Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag in generlei wijze afgebeeld worden. Maar de schepselen, al is het dat zij mogen afgebeeld worden, zo verbiedt God, hun beeltenis te maken en te hebben, om die te vereren, of God daardoor te dienen.

3 Di Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag ____________afgebeeld worden. Maar de ______, al is het dat zij mogen afgebeeld worden, zo verbiedt God, hun ________ te maken en te hebben, om die te ____, of God daardoor te dienen.

4 Wo Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag ____________afgebeeld __. Maar de ______, al is het dat zij mogen ___ worden, zo verbiedt God, hun ________ te maken en te hebben, om die te ____, of God daardoor te ____.

5 Do Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God ___mag ____________afgebeeld __. Maar de ______, al is het dat zij ____ worden, zo verbiedt God, hun ________ te maken en te hebben, om die te ____, of God ____ te ____.

6 Vr Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God ___mag ____________afgebeeld __. Maar ________, al is het dat ____ worden, zo ___, hun ________ te maken en _____, om _____, of God ____ te ____.

7 A groep: Mag je helemaal geen beelden van God maken? Nee, God mag op geen enkele manier afgebeeld worden. Niet in de vorm van mens, dier of een ander schepsel. Je mag geen beeld dienen of eren


Download ppt "HC 97. Ma Vraag en antwoord 97 Mag men dan ganselijk geen beelden maken? God kan noch mag in generlei wijze afgebeeld worden. Maar de schepselen, al is."

Verwante presentaties


Ads door Google