De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)"— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Hij mat de wateren met zijn hand, sprak en schiep de zon, breidde de hemelen uit als tent, waar de mens in wonen kon.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 2/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) God schiep de aarde in al haar pracht: bergen, zee en land. Toch zal dit allemaal ooit vergaan, maar zijn Woord houdt eeuwig stand.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 3/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Refrein: Kom, laten wij aanbidden; ons buigen voor de Heer, de Koning der eeuwen, Hem komt toe de dank en eer. Kom laten wij aanbidden de Schepper van ‘t heelal, van hemel en aarde, Hij die spoedig komen zal.

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 4/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Hij is ons licht in de donk’re nacht, leidt ons door zijn Woord en als wij struikelen richt Hij ons op; aan wie moe is, geeft Hij kracht. Niemand is aan Hem gelijk; een machtig God is Hij; kwam op de aarde voor jou en mij, verliet zijn hemels koninkrijk.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 5/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Refrein: Kom, laten wij aanbidden; ons buigen voor de Heer, de Koning der eeuwen, Hem komt toe de dank en eer. Kom laten wij aanbidden de Schepper van ‘t heelal, van hemel en aarde, Hij die spoedig komen zal.

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 6/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Hij weidt ons als een herder, draagt ons in zijn schoot, redt ons van de duisternis; verlost ons van de dood!

7 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 7/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen) Refrein (2x): Kom, laten wij aanbidden; ons buigen voor de Heer, de Koning der eeuwen, Hem komt toe de dank en eer. Kom laten wij aanbidden de Schepper van ‘t heelal, van hemel en aarde, Hij die spoedig komen zal.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)"

Verwante presentaties


Ads door Google