De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke."— Transcript van de presentatie:

1 Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke

2 Het oudercomité...... is de schakel tussen de ouders en de school... is de schakel tussen de ouders en de school Aanhoren en naar voor brengen van vragen of klachten van ouders Aanhoren en naar voor brengen van vragen of klachten van ouders Bespreken van de veiligheid in en om de school Bespreken van de veiligheid in en om de school Uitvoeren van een tevredenheid- onderzoek, en samen met de school werken aan verbetering Uitvoeren van een tevredenheid- onderzoek, en samen met de school werken aan verbetering

3 Het oudercomité...... is de schakel tussen de ouders en de school... is de schakel tussen de ouders en de school Aangeven van onderwerpen aan de schoolraad, en het bespreken van de resultaten daarvan Aangeven van onderwerpen aan de schoolraad, en het bespreken van de resultaten daarvan Het oudercomité organiseert samen met het schoolteam de oudercontacten Het oudercomité organiseert samen met het schoolteam de oudercontacten Het oudercomité heeft een afvaardiging in de cultuurraad van Dilbeek Het oudercomité heeft een afvaardiging in de cultuurraad van Dilbeek

4 Het oudercomité...... ondersteunt de school en de kinderen financieel... ondersteunt de school en de kinderen financieel Alle nieuwe leerlingen krijgen een schoolpet Alle nieuwe leerlingen krijgen een schoolpet Elke leerling uit het zesde leerjaar krijgt een bijdrage voor de sneeuwklassen Elke leerling uit het zesde leerjaar krijgt een bijdrage voor de sneeuwklassen De school ontvangt een bijdrage voor diverse uitstappen De school ontvangt een bijdrage voor diverse uitstappen

5 Het oudercomité...... organiseert evenementen om dit te financieren... organiseert evenementen om dit te financieren Elk najaar een spaghettifeest Elk najaar een spaghettifeest Taartenslag Taartenslag Aan het einde van het schooljaar een groot schoolfeest! Aan het einde van het schooljaar een groot schoolfeest!

6 Het oudercomité... Bestuur van het oudercomité Bestuur van het oudercomité Voorzitter: Hans Coene papa van Jonathan (6) Voorzitter: Hans Coene papa van Jonathan (6) Penningmeester: Dirk Brackenier papa van Yannick (5A) Penningmeester: Dirk Brackenier papa van Yannick (5A) Secretaris: Danny Van Dorsselaer papa van Jonas (5B), Maarten(3B) Secretaris: Danny Van Dorsselaer papa van Jonas (5B), Maarten(3B)

7 Het oudercomité... Leden van het oudercomité Leden van het oudercomité Kathleen Beni mama van Louise (4A), Luka (1A) Kathleen Beni mama van Louise (4A), Luka (1A) Svetlana Ivakhnova mama van Sergei (6) Svetlana Ivakhnova mama van Sergei (6) Annie Lauwers mama van Maja (5B) Annie Lauwers mama van Maja (5B)

8 Het oudercomité... Leden van het oudercomité Leden van het oudercomité Hilde Malfroy mama van Zoë (5B), Xana (3B) Hilde Malfroy mama van Zoë (5B), Xana (3B) Ilse Tratsaert mama van Sara (4B) Ilse Tratsaert mama van Sara (4B) Linde Van Cutsem Mama van Inse (3A), Jorben (1B) Linde Van Cutsem Mama van Inse (3A), Jorben (1B) Martine Vanisterbeek mama van Jens (2A), Jesse (2A) Martine Vanisterbeek mama van Jens (2A), Jesse (2A)

9 Het oudercomité... Leden van het oudercomité Leden van het oudercomité Gerda Wils-Van Cutsem mama van Gertjan (6), Michiel (4B) Gerda Wils-Van Cutsem mama van Gertjan (6), Michiel (4B) Bruno Van Vaerenbergh papa van Lauren (5A) Bruno Van Vaerenbergh papa van Lauren (5A) Trui Vermijs – Messely mama van Wout (5A), Saar (4A) en Flore (3A) Trui Vermijs – Messely mama van Wout (5A), Saar (4A) en Flore (3A)

10 Het oudercomité... Leden van het oudercomité Leden van het oudercomité Mieke Verschaffel mama van Klaas (6) Mieke Verschaffel mama van Klaas (6) Harro Verton papa van Dumebi (2B) Harro Verton papa van Dumebi (2B) U kunt ieder van ons op elk moment aanspreken!

11 Ook een activiteit van het oudercomité … het organiseren van een teambuilding. het organiseren van een teambuilding. Het oudercomité... Vorig schooljaar gingen we met ons allen bowlingen!

12 WORD LID ! Het oudercomité...... zoekt versterking!... zoekt versterking! Wilt u een bijdrage geven aan de kwaliteit van het onderwijs? Wilt u de school en de leerlingen actief ondersteunen?


Download ppt "Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke."

Verwante presentaties


Ads door Google