De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen,"— Transcript van de presentatie:

1 25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen, mogelijk afkomstig van de nabij gelegen camping (het was namelijk weer herfstvakantie). Hier zijn enkele foto’s van de schade.

2 25 oktober 2007: mogelijke toegangswegen Er zijn drie mogelijke toegangswegen. Alle drie zijn inmiddels al weer (provisorisch) gerepareerd. 1.Over het hek geklommen. Prikkeldraad is kapot geknipt. 2. Door het hek campingzijde gekropen. Gat in hek geknipt. 3. Door het hek boszijde gekropen. Gat in hek geknipt.

3 Blijkbaar kunnen de lulletjes vandalen niet lezen. Wij wisten wel dat het slot kapot was, maar de gemeente had deze nog steeds niet gerepareerd. Wij vertrouwden teveel op de hekken rondom de atletiekbaan. 25 oktober 2007: verboden toegang

4 Wij zouden vandaag het frame voor de nieuwe hindernis bouwen. Helaas bleek dat sommige benodigde onderdelen nog niet waren geleverd. Daarom geen nieuwe hindernis, maar genoeg tijd om de schade te herstellen. Door de ‘nood’ oproep waren er voldoende helpende handen! En er was tijd voor enkele onderhoudswerkzaam heden. 27 oktober 2007: het herstellen

5 Al een tijdje in de planning: een horizontale ladder in de hal bij de kleedkamers. Sorry, van het eindresultaat is geen foto gemaakt! Oh ja, bij de hindernissen buiten hebben wij ook nog enkele nieuwe hindernissen gemaakt. … Zoekt en gij zult vinden! 27 oktober 2007: NIEUW!! NIEUW!!

6 En natuurlijk wil ik hierbij nog bedanken: -Gert -Jeffrey -Jeroen -Michel V. -Michel H. -Mark -Bart -Gilian En natuurlijk alle anderen die hebben aangeboden te helpen, maar die om verschillende redenen toch niet aanwezig konden zijn. 27 oktober 2007: BEDANKT!!!


Download ppt "25 oktober 2007: lulletjes vandalen zijn op bezoek geweest Op donderdagavond ontdekten wij dat wij weer bezoek hebben gehad van de lulletjes vandalen,"

Verwante presentaties


Ads door Google