De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas."— Transcript van de presentatie:

1 Made by Lisa (5c)

2 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas van 6c hadden gescoord, van 5c Nick. En dus heeft 6c de beker gewonnen ! Proficiat 6c !!! En ook een proficiat voor 5c want zij hadden ook hun best gedaan !!!

3 Op de voetbalwebsite konden we ook mee doen aan draaiende balletjes zoeken. Je moest daar voor de meeste balletjes zoeken. Er hadden twee kinderen een prijs gewonnen, Vlada (5c) en Egzon (5c) ! Proficiat !!!

4 We hadden nog een wedstrijd op de voetbalwebsite en die ging op de juiste eindstand te voorspellen. Je kreeg dan een voetbal van jupiler. Dat had wouter (6c) gewonnen Proficiat !!!

5

6

7 Einde powerpoint !!


Download ppt "Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas."

Verwante presentaties


Ads door Google