De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik zat op het WC mijn behoeften te doen, toen ik plotseling op het WC naast mij het volgende hoorde: “Goedendag, hoe gaat het er mee ? Ik hou er niet van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik zat op het WC mijn behoeften te doen, toen ik plotseling op het WC naast mij het volgende hoorde: “Goedendag, hoe gaat het er mee ? Ik hou er niet van."— Transcript van de presentatie:

1 Ik zat op het WC mijn behoeften te doen, toen ik plotseling op het WC naast mij het volgende hoorde: “Goedendag, hoe gaat het er mee ? Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten... Zeker zonder te weten wie er op het WC naast mij zit! Maar omdat ik beleefd ben, antwoordde ik: “dat gaat ".

2 De andere antwoordde: “Wat ben je aan het doen ?" Wat een domme vraag. Ik vond het zo ridicuul dat ik antwoordde: "Euh.. Ik denk dat ik hetzelfde aan het doen ben als jij..."

3 En toen kwam het toppunt van de situatie “Kan ik bij je komen ?" Ja, ik dacht dat ik te doen had met een zieke. Maar, trouw aan mijn goede opvoeding antwoordde ik… “Neen!... Op het ogenblik ben ik bezig..."

4 En toen hoorde ik die gast zeggen: “Goed... Ik telefoneer je later terug want er zit op het toilet hiernaast een idioot die telkens ik iets zegt me antwoordt!...”


Download ppt "Ik zat op het WC mijn behoeften te doen, toen ik plotseling op het WC naast mij het volgende hoorde: “Goedendag, hoe gaat het er mee ? Ik hou er niet van."

Verwante presentaties


Ads door Google