De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu."— Transcript van de presentatie:

1 Dieren

2

3

4

5

6 De vos en de raaf

7

8

9 Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu al spijt: Want hoe krijg ik dit alles uit mijn snaren? Moet ik dit klusje op mijn harp gaan klaren? Of kunnen er wat kleine nootjes weg? Was u zich al bewust van de bezwaren Of zegt u: “beste speler, u heeft pech”.

10 Meneer Ibert, speelt u een instrument? Of kan ik u zo in het groepje scharen Van stuurlui aan de wal, die men wel kent, Die dit niet in het echt hebben ervaren? Zou ik nu zo dit stuk kunnen verklaren? Zie ik daarom soms een onspeelbaar nootje? Was u zich al bewust van de gevaren. Misschien leg ik dan straks hier wel het loodje.

11 Ik heb mij er toch voluit op gestort, Ik speel dit instrument nu al wat jaren. Het aantal uren studie, niet te kort, En toen begon mijn bui toch op te klaren. Want toegegeven, weg zijn mijn bezwaren, Die noten zijn toch heel mooi uitgezocht. Dus ik vergeef u hierbij ook mijn blaren, En reken niet de pleisters die ik kocht.

12 Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt: Het publiek zal ook uw notenbrij ontwaren En krijgt vast van het toegangsgeld geen spijt, Dit dankzij al uw noten en mijn snaren. Tekst: Dennis van der Heijden

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 Wij bedanken u voor uw komst. Heeft u de smaak te pakken en wilt u bij ons komen zingen? Neem contact op met : Trudy Nan-Beentjes 0226-314210 Voor informatie bezoek onze website: www. caecilialangedijk.nl


Download ppt "Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu."

Verwante presentaties


Ads door Google