De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk."— Transcript van de presentatie:

1 Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk.

2 Hartelijk welkom kijker. Er is vandaag weer veel nieuws. Hier krijgt u alles op een rijtje: Vermiste directeur Bekende zanger in Hardenberg Doekesschool naar wk voetbal Goud bij acrobatencircus Actie voor Egypte Weerbericht We beginnen met belangrijk nieuws en schakelen over naar de woordvoerder van de politie van Hardenberg: Marvin

3 De directeur van de basisschool is verdwenen. Vrijdag tussen 3 en 4 uur was hij vermist. We hebben net een paar collega’s geïnterviewd en geen bewijsstuk gevonden. Het enige is dat hij vaak ruzie had met zijn concurrent de directeur van de basisschool De Vlinder. Terug naar jou Marthijn.

4 Dank je Marvin. We schakelen gauw over naar onze journalist Tim Hofman. Vertel een Tim waar sta jij?

5 La la la lalalaa.Noe noenoe Lala lala Hi hi!!! Hoi Marthijn. Ik sta hier naast de beroemde zanger Bonne Post. Kunt u mij en de kijkers iets laten horen van uw mooie gezang? Dank U dit was fantastisch. Terug naar jou Marthijn

6 Dat was prachtig. We gaan nu naar het sportnieuws met Jack Johnson. Wat heb je ons deze week te vertellen Jack?

7 Hallo Wesley Goedemiddag Waarom bent u hier? Ik wil weten hoe ze op de Doekesschool voetballen. Kunnen ze het een beetje? Jazeker heel erg goed! Hoe was het op het WK? Heel goed, we zijn blij dat we tweede zijn geworden. Wie kan er hier een beetje voetballen? Hoe heet die meester…..meester Cnossen. Kunt u een paar van uw voetbalkunsten laten zien?

8 Dank je wel Wesley, terug naar jou Marthijn Ja onze verslaggeefster Sabine is op lokatie in Afrika, wat heb jij ons te melden Sabine.

9 Bedankt Marthijn, ik ben hier in het circus in Zuid-Afrika. Waar twee bekende Nederlandse duo’s Maaike en Lisa zich bevinden. Ze laten nu één van hun spectaculaire kunsten zien.

10

11 Ik ben nu onderweg naar het circus in Australië, waar twee clowns zich bevinden Naamloos en Naamloos laten nu een stukje van hun spetterende show zien.

12 Ik gleed net uit over een bananenschil, was die van jou?

13 Jullie doen it niet voor de lol. Waarvoor doen jullie dit eigenlijk? We zamelen geld in voor de kinderen in Egypte. Terug naar jou Marthijn

14 Bedankt Sabine. We luisteren naar het weerbericht met Rosan Datema.

15 Vandaag gaat het regenen Het waait ook erg hard dus voelt het veel kouder aan. Aan het einde van de week schijnt het zonnetje de hele dag.

16 Dit was het journaal van vrijdag 18 februari 2011. Bedankt voor het kijken.

17

18

19


Download ppt "Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk."

Verwante presentaties


Ads door Google