De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op http://www.strijklogo.nl kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op http://www.strijklogo.nl kunt."— Transcript van de presentatie:

1 Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt u online logo's van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen carnavalsplaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is logo strijken een fluitje van een cent. Onze instrijkbare logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van strijk logo's, en dan nog even zelf heel eenvoudig logo strijken.

2 Enkele voordelen van zelf logo ontwerpen en logo strijken kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums, bv voor carnaval, voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een logo op uw kleding of kostuums. Ga naar voor het ontwerpen, bestellen en strijken van logo's.

3 - Kunnen jullie ook een strijk logo voor ons ontwerpen?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en een zelf in te strijken logo? - Kunnen jullie ook een strijk logo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een strijklogo op te brengen? - Is een strijk logo ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen, bestellen en strijken logo.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een instrijkbare strijk logo. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf een strijklogo te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van een strijk logo.


Download ppt "Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op http://www.strijklogo.nl kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google