De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker."— Transcript van de presentatie:

1 U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker kan niet! Op http://www.logoborduren.org kunt u online logo's van foto kwaliteit ontwerpen in plaats van borduren. U kunt bij het ontwerpen uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zjn de logo's door uzelf eenvoudig op uw kleding of andere kledingstukken of stof te strijken. Onze instrijkbare logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.logoborduren.org voor het ontwerpen en bestellen van onze logo's ipv zelf logo's borduren.

2 Enkele voordelen van onze logo's ipv zelf logo's borduren kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.logoborduren.org het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een logo op de stof. Dus snel naar http://www.logoborduren.org voor het ontwerpen en bestellen van onze logo's ipv zelf logo's borduren.

3 Enkele van de vragen die ons via http://www.logoborduren.org gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde logo's en zelf in te strijken logo's? - Kunnen jullie ook logo's voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om logo's op te brengen? - Zijn logo's ook in andere vormen te leveren? Ga dus snel naar http://www.logoborduren.org voor het ontwerpen en bestellen van onze logo's ipv zelf logo's borduren.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van logo's. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf logo's te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Ga snel naar http://www.logoborduren.org voor het ontwerpen en bestellen van onze logo's ipv zelf logo's borduren.


Download ppt "U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker."

Verwante presentaties


Ads door Google