De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Vertelt u over uzelf, uw onderneming, wensen, doelstellingen en toekomstvisie? Ik vertel u dan over de mogelijkheden voor een pensioenopbouw die bij u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Vertelt u over uzelf, uw onderneming, wensen, doelstellingen en toekomstvisie? Ik vertel u dan over de mogelijkheden voor een pensioenopbouw die bij u."— Transcript van de presentatie:

1 “Vertelt u over uzelf, uw onderneming, wensen, doelstellingen en toekomstvisie? Ik vertel u dan over de mogelijkheden voor een pensioenopbouw die bij u en uw onderneming past”.

2 Pensioenadvies is maatwerkadvies…… Een goed pensioen? Als het naadloos past bij uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Samen op weg……

3 Pensioentraject bij Frank de Boer Pensioenconsultancy : Pensioentraject : 1)Kennismaking 2)Inventarisatie / oriëntatie 3)Aan het werk ! 4)Passen en meten 5)Keuzes maken 6)Realisatie 7)Periodiek onderhoud

4 1. Kennismaking : “Graag hoor ik van u wie u bent, over uw onderneming en wat uw toekomstverwachting is. Deze informatie is ons vertrekpunt voor de volgende fase.”

5 2. Inventarisatie /oriëntatie : Om een goed beeld te krijgen komen in deze fase o.a. de volgende vragen aan bod: Wat is uw doelstelling met de pensioentoezegging? Welk ambitieniveau streeft u na voor wat betreft de opbouw van het pensioen? Welke risicobereidheid past bij u? Welke financiële lasten kunnen uw onderneming verantwoord dragen de komende jaren?

6 3. Aan het werk! : Op basis van de ontvangen informatie gaan wij aan de slag naar een voor u op maat gemaakte, passende pensioenregeling ! Helder en begrijpelijk pensioenrapport Op maat gemaakt ! Passend bij uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden

7 4. Passen en meten : Het pensioenrapport gaan wij met u bespreken. Kijken of de pasvorm goed is en of het optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Uw pensioen moet u lekker zitten !

8 5. Keuzes maken: Na het bespreken van het pensioenrapport kunt u de voor u juiste keuze maken m.b.t.: Pensioenopbouw Pensioensysteem Opbouw van (pensioen)vermogen Afdekken overlijdensrisico Mate van zekerheid / risico Vorm van begeleiding

9 6. Realisatie: De uiteindelijke vastlegging van uw keuzes en implementatie van uw pensioenregeling. Opstellen pensioenbrief en notulen AVA Vastleggen van voortraject, keuzes en gespreksverslag(en) t.b.v. uw en onze administratie Benodigde stukken aanleveren aan accountant t.b.v. jaarrekening Goedkeuring regelen van belastinginspecteur

10 7. Begeleiding: Ook hierbij geldt dat u voor een begeleiding kan kiezen, die goed bij u en uw onderneming past. Jaarlijkse berekening van de pensioenvoorziening (eigen beheer) Periodiek onderhoud. Past de gekozen toezegging nog bij u en uw onderneming? Pro actieve houding bij wetswijzigingen en benodigde aanpassing(en) Geen vaste abonnementskosten, maar declaratie gebaseerd op verrichte werkzaamheden (incl. specificatie)

11 Voor een op maat gemaakt pensioenadvies.


Download ppt "“Vertelt u over uzelf, uw onderneming, wensen, doelstellingen en toekomstvisie? Ik vertel u dan over de mogelijkheden voor een pensioenopbouw die bij u."

Verwante presentaties


Ads door Google