De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vierde adventszondag 23 december 2012 “Vruchtbaar Leven” Lucas 1: 39-45 Toen Elisabeth de groet van Maria hoorde, sprong het kind op in haar schoot; zij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vierde adventszondag 23 december 2012 “Vruchtbaar Leven” Lucas 1: 39-45 Toen Elisabeth de groet van Maria hoorde, sprong het kind op in haar schoot; zij."— Transcript van de presentatie:

1 Vierde adventszondag 23 december 2012 “Vruchtbaar Leven” Lucas 1: 39-45 Toen Elisabeth de groet van Maria hoorde, sprong het kind op in haar schoot; zij werd vervuld met de Heilige Geest en zei:”Gelukkig is zij die geloofd heeft dat de woorden van de Heer in vervulling zullen gaan”.

2

3 Op deze vierde adventszondag staan we stil bij de ontmoeting, die hoop geeft op vreugde en vruchtbaarheid laat zien. God ziet om naar ons mensen en houdt zich aan zijn belofte. Het Licht neemt vorm aan.

4 God wil bij de mensen wonen, klein en kwetsbaar. Elisabeth voelt het en Maria ziet het. Zij huiveren van ontroering om het leven in hun schoot. Zie, het licht komt het huis van de wereld binnen.

5 De roze roos is de vrucht in Elisabeth`s schoot en de witte roos is de vrucht in Maria´s schoot. De vruchtbaren (granaatappels). Zij ontmoeten elkaar in het open huis van Gods schepping “de Bèt “.

6 De Eeuwige komt ons in deze ontmoeting tegemoet. Het Licht van de verwachting breekt door, Immanuel.

7


Download ppt "Vierde adventszondag 23 december 2012 “Vruchtbaar Leven” Lucas 1: 39-45 Toen Elisabeth de groet van Maria hoorde, sprong het kind op in haar schoot; zij."

Verwante presentaties


Ads door Google