De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!"— Transcript van de presentatie:

1 Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
Chinese Horoscoop Het jaar van de IJZEREN DRAAK, wenst je voorspoed en geluk. Volg de instructies!

2 BEDRIEG NIET of het werkt niet en je zal er spijt van hebben dat je geen 3 minuten van je leven EERLIJK geweest bent. Neem 3 minuten en het zal u verwonderen. De persoon die dit gezonden heeft, haar wens is uitgekomen 10 minuten na ze het gelezen had. Dit spel heeft een plezante, maar ook griezelige afloop HET ZAL ONGEVEER 3 MINUTEN VAN UW TIJD IN BESLAG NEMEN. HAAL EERST PEN EN PAPIER.

3 ALS JE NAMEN KIEST, WEES ER ZEKER VAN DAT HET OM MENSEN GAAT DIE JE MOMENTEEL KENT, EN VOLG JE EERSTE INSTINCT!!! GA LIJN PER LIJN VERDER – LEES NIET VERDER ALVORENS JE UW ANTWOORD GENOTEERD HEBT – ANDERS VERBREEK JE HET PLEZIER

4 BEDRIEG NIET OF HET ZAL JE SPIJTEN DAT JE HET DEED
1) SCHRIJF EERST DE CIJFERS VAN 1 TOT EN MET 11 ONDER ELKAAR. 2) SCHRIJF VERVOLGENS NAAST NUMMER 1 EN 2, EVEN CIJFERS. 3) NAAST 3 EN 7 SCHRIJF JE NAMEN VAN MENSEN VAN HET ANDERE GESLACHT KIJK SLECHTS 1 LIJN PER KEER VERDER OF HET WERKT NIET! 4) SCHRIJF EEN NAAM (VAN EEN VRIEND(IN) OF VAN FAMILIE...) NAAST HET CIJFER 4, 5 EN 6. BEDRIEG NIET OF HET ZAL JE SPIJTEN DAT JE HET DEED

5 5) SCHRIJF EEN TITEL VAN EEN LIEDJE NAAST 8,9,10 EN 11.
6) DOE NU EEN WENS

6 HIER KOMT DE SLEUTEL VAN HET SPEL
1) U moet aan een aantal (getal naast 2) personen vertellen over dit spel. 2) De persoon naast 3 is diegene van wie je houdt. 3) De persoon naast 7 is iemand die je graag hebt, maar niet kunt doorgronden 4) Je geeft meest om de persoon die je op 4 zette.

7 5) De persoon naast 5 is iemand die u heel goed kent.
6) De persoon naast 6 is je geluksster. 7) Het liedje naast 8 is het lied dat overeenkomt met de persoon naast 3. 8) Het liedje naast 9 is het liedje voor de persoon naast 7 9) Naast 10 staat het liedje dat het meest zegt over je gemoed.

8 ALS JE DIT DOET, KOMT JE WENS UIT!
10) En naast 11 tenslotte staat het liedje dat vertelt hoe jij over het leven denkt. STUUR DIT NAAR 10 ANDERE MENSEN BINNEN HET UUR NADAT JE DIT GELEZEN HEBT. ALS JE DIT DOET, KOMT JE WENS UIT! VERDOMD EIGENAARDIG, MAAR HET SCHIJNT TE WERKEN!!!

9 Gemaakt door : Foto (. )( .) Ric Einde


Download ppt "Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google