De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Programma Zomervakantie BSO Baloe 2014 Het Wilde Westen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Programma Zomervakantie BSO Baloe 2014 Het Wilde Westen."— Transcript van de presentatie:

1 Programma Zomervakantie BSO Baloe 2014 Het Wilde Westen

2 Belangrijke informatie Indien u de vakantie van uw kind(eren) nog niet heeft doorgegeven, verzoeken wij u dit alsnog z.s.m. te doen bij de medewerkers op de groep! De kinderen (4-8 jaar) van de Wormerwieken, Harpoen en Neck worden op maandag, dinsdag en donderdag opgevangen op onze BSO-locatie de Spil op Kameelstraat 24. De oudere kinderen van deze locaties worden opgevangen op onze BSO-locatie in het hoofdgebouw, Dorpsstraat 187. Op woensdag en vrijdag worden alle 4 t/m 6 jarigen op Dorpsstraat 11/13 opgevangen. Op Dorpsstraat 187 worden op maandag, dinsdag en donderdag de 8-12 jarigen opgevangen. Wij verzoeken u op deze dagen uw kind(eren) zo vaak mogelijk op de fiets naar de BSO te laten komen, zodat we ook spontaan met de fiets op pad kunnen. Op woensdag en vrijdag worden hier de kinderen vanaf 7 jaar opgevangen. Wanneer u niet bekend bent met een vakantielocatie, kunt u natuurlijk voor die tijd alvast een kijkje nemen met uw kind(eren). U kunt daarvoor contact opnemen met deze locatie voor een afspraak.

3 Belangrijke informatie In verband met de geplande activiteiten, verzoeken wij u uw kind(eren) vóór 9.30 uur te brengen en na 17.00 uur op te halen. Hiervan kan worden afgeweken in overleg met de medewerkers op de groep. Wanneer u uw kind heeft aangemeld, maar hij/zij komt toch niet, wilt u dat dan voor 9.00uur even doorgeven aan de groep? Voor de woensdagen en vrijdagen is het programma onder voorbehoud. Indien de locaties 11/13 en 187 i.v.m. het kindaantal samen gaan werken, worden de geplande activiteiten gecombineerd. U krijgt tijdig bericht wanneer er wordt samengewerkt. Bij mooi weer worden er regelmatig activiteiten met water georganiseerd. Wij raden u daarom aan op mooie dagen uw kind(eren) zwemkleding en een handdoek mee te geven. Extra informatie uitstapjes: Er worden verschillende uitstapjes georganiseerd. Meer informatie hierover kunt u aan de medewerkers op de groep vragen. Denk eraan dat er beschermende kleding wordt aangedaan en goede schoenen. Geef uw kind(eren) een eigen rugtasje mee voorzien van naam en eventuele regenkleding bij slecht weer. De kleding kan vies worden met de uitstapjes!!

4 Bredeschool informatie In samenwerking met de BredeSchool Wormerland organiseren wij de volgende extra activiteiten: Zomerspelen in Sporthal Wormer Woensdag 6 augustus, donderdag 7 augustus en vrijdag 8 augustus. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tuf Tuf (huttenbouw) bij SCWO Maandag 11 augustus, dinsdag 12 augustus en woensdag 13 augustus. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bredeschoolwormerland.nlwww.bredeschoolwormerland.nl Hier kunt u ook terecht voor de inschrijvingen. Dit is mogelijk vanaf 24 juni 19.00uur. Voor de kinderen die aan een BredeSchool-activiteit meedoen terwijl zijn die dag aanwezig zijn op de BSO, wordt het vervoer door Baloe geregeld. Bij de BredeSchool-activiteiten is altijd een medewerker van Baloe aanwezig.

5 BSO Spil 4+ week 1 (7-11 juli) Ma We starten met het bouwen van de wigwams voor ons eigen Indianendorp. Di Ons Indianendorp wordt verder gebouwd en daar horen natuurlijk ook totempalen bij! DoOp pad naar Geversduin, waar we lekker met de waterbaan kunnen spelen. (samen met 11/13 4+)

6 BSO Spil 4+ week 2 (14-18 juli) MaWe maken onze eigen regenmakers en ‘s middags strijden de verschillende Indianenstammen tegen elkaar in een spannend spel. DiVersier jezelf met je eigengemaakte hoofdtooi en indianenketting. Daarna bakken deze kleine indianen wat lekkers in een echt kampvuur… DoWist je dat je van komkommers ook cactussen kunt maken en dat cowboys ook heerlijk kunnen picknicken?? We gaan met goudkoorts naar het Zwetpad!

7 BSO Spil 4+ week 3 (21-25 juli) Ma Op bezoek bij de Uilenboerderij in Nieuwe Niedorp. (samen met 11/13 4+) DiDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met Spil 6+ en 11/13) DoSpetter Spatter, we doen vandaag leuke waterspelletjes. Denk aan je zwemspullen!

8 BSO Spil 4+ week 4 (28/7 - 1/8) MaWe spelen levend indianenbingo… DiNaar de peddelpoel in Spaarnwoude, dus neem je zwemspullen mee!!! (samen met 11/13 4+) DoIndianentennis en we bakken lekkere hoefijzer- en sherrifsterkoekjes.

9 BSO Spil 4+ week 5 (4 – 8 aug) MaVersier jezelf met je eigengemaakte hoofdtooi en indianenketting. Daarna bakken deze kleine indianen wat lekkers in een echt kampvuur… DiWe maken onze eigen regenmakers en ‘s middags strijden de verschillende Indianenstammen tegen elkaar in een spannend spel. DoDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met Spil 6+ en 11/13)

10 BSO Spil 4+ week 6 (11 - 15 aug) MaWist je dat je van komkommers ook cactussen kunt maken en dat cowboys ook heerlijk kunnen picknicken?? We gaan met goudkoorts naar het Zwetpad! DiSchot in de roos…?!? En we spelen levend indianenbingo. DoWe sluiten de vakantie af met een overheerlijke western-BBQ!

11 BSO Spil 6+ week 1 (7-11 juli) MaWe gaan lakens beschilderen om een tipi van te maken en we maken van de BSO een echte SALOON!! DiDe lakens zijn droog, dus nu kunnen we een tipi bouwen. Omdat we daar natuurlijk enorme trek van krijgen, bakken we lekkere TEXAS- BURGERS. DoVandaag “de COWBOYS tegen de INDIANEN”. We gaan schminken en spannende spelletjes doen. Wie zal er winnen????

12 BSO Spil 6+ week 2 (14-18 juli) MaWe maken totempalen en pijl en boog. Wist je trouwens dat ze in het Wilde Westen in rijtjes dansen?? Wij gaan dat ook doen en het heet “LINEDANCE”! DiSpoorzoeken op de prairie, waar gaat dat spoor naartoe?? We zijn echte speurende cowboys… Als we dan eindelijk zijn aangekomen, houden we voor het slapen gaan eerst nog een slaapzakkenrace! DoOp uitstapje naar het Woeste Westen! (samen met 11/13 6+)

13 BSO Spil 6+ week 3 (21-25 juli) MaWe bouwen een mooi fort voor de cowboys in het Wilde Westen. Daarna houden we een AMERICAN BBQ. DiDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met Spil 4+ en 11/13) DoIndianentooien, cactussen, geluksamuletten…We maken het allemaal vandaag. En heb je wel eens Indianensushi gegeten??? HÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLIJK, we gaan het maken en smullen!!

14 BSO Spil 6+ week 4 (28/7 - 1/8) MaVandaag “de COWBOYS tegen de INDIANEN”. We gaan schminken en spannende spelletjes doen. Wie zal er winnen???? DiWe gaan lakens beschilderen om een tipi van te maken en we maken van de BSO een echte SALOON!! DoDe lakens zijn droog, dus nu kunnen we een tipi bouwen. Omdat we daar natuurlijk enorme trek van krijgen, bakken we lekkere TEXAS- BURGERS.

15 BSO Spil 6+ week 5 (4 – 8 aug) MaOp uitstapje naar het Woeste Westen! (samen met 11/13 6+) DiWe maken totempalen en pijl en boog. Wist je trouwens dat ze in het Wilde Westen in rijtjes dansen?? Wij gaan dat ook doen en het heet “LINEDANCE”! DoDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met Spil 4+ en 11/13)

16 BSO Spil 6+ week 6 (11 - 15 aug) MaIndianentooien, cactussen, geluksamuletten…We maken het allemaal vandaag. En heb je wel eens Indianensushi gegeten??? HÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLIJK, we gaan het maken en smullen!! DiWe bouwen een mooi fort voor de cowboys in het Wilde Westen. Daarna houden we een AMERICAN BBQ. DoIn de woestijn (be)zoeken wij de ‘GROENE OASE’ (natuurspeelplaats). (samen met 11/13 6+)

17 BSO 11/13 4+ week 1 (7-11 juli) Ma We starten met het bouwen van de wigwams voor ons eigen Indianendorp. Di Ons Indianendorp wordt verder gebouwd en daar horen natuurlijk ook totempalen bij! WoIn de woestijn (be)zoeken wij de ‘GROENE OASE’ (natuurspeelplaats). DoOp pad naar Geversduin, waar we lekker met de waterbaan kunnen spelen. (samen met Spil 4+) VrijWe bouwen verder aan ons Indianendorp met wigwams en totempalen.

18 BSO 11/13 4+ week 2 (14-18 juli) MaWe maken onze eigen regenmakers en ‘s middags strijden de verschillende Indianenstammen tegen elkaar in een spannend spel. DiVersier jezelf met je eigengemaakte hoofdtooi en indianenketting. Daarna bakken deze kleine indianen wat lekkers in een echt kampvuur… WoVandaag hebben we de Bonte Belevenis – ponyboerderij in Assendelft DoWist je dat je van komkommers ook cactussen kunt maken en dat cowboys ook heerlijk kunnen picknicken?? We gaan met goudkoorts naar het Zwetpad! VrijSchot in de roos…!?!

19 BSO 11/13 4+ week 3 (21-25 juli) Ma Op bezoek bij de Uilenboerderij in Nieuwe Niedorp. (samen met Spil 4+) DiDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met 11/13 6+ en Spil) WoCowboys op een geitenboerderij moeten natuurlijk ook weer schoon badderen... Neem dus je zwemspullen mee! DoSpetter Spatter, we doen vandaag leuke waterspelletjes. VrijWe spelen levend indianenbingo!

20 BSO 11/13 4+ week 4 (28/7 - 1/8) MaWe spelen levend indianenbingo… DiNaar de peddelpoel in Spaarnwoude, dus neem je zwemspullen mee!!! (samen met Spil 4+) WoWist je dat je van komkommers ook cactussen kunt maken en dat cowboys ook heerlijk kunnen picknicken?? We gaan met goudkoorts naar het Zwetpad! DoIndianentennis en we bakken lekkere hoefijzer- en sherrifsterkoekjes. VrijZand genoeg in de woestijn van Wijk aan Zee…

21 BSO 11/13 4+ week 5 (4 – 8 aug) MaVersier jezelf met je eigengemaakte hoofdtooi en indianenketting. Daarna bakken deze kleine indianen wat lekkers in een echt kampvuur… DiWe maken onze eigen regenmakers en ‘s middags strijden de verschillende Indianenstammen tegen elkaar in een spannend spel. WoZand genoeg in de woestijn van Wijk aan Zee… DoDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met 11/13 6+ en Spil) VrijIndianentennis, als dat maar goed gaat!

22 BSO 11/13 4+ week 6 (11 - 15 aug) MaWist je dat je van komkommers ook cactussen kunt maken en dat cowboys ook heerlijk kunnen picknicken?? We gaan met goudkoorts naar het Zwetpad! DiSchot in de roos…?!? En we spelen levend indianenbingo. WoWe spelen levend indianenbingo… DoWe sluiten de vakantie af met een overheerlijke western-BBQ! Vrij Naar de peddelpoel in Spaarnwoude, dus neem je zwemspullen mee!!!

23 BSO 11/13 6+ week 1 (7-11 juli) MaWe gaan lakens beschilderen om een tipi van te maken en we maken van de BSO een echte SALOON!! DiDe lakens zijn droog, dus nu kunnen we een tipi bouwen. Omdat we daar natuurlijk enorme trek van krijgen, bakken we lekkere TEXAS- BURGERS. DoVandaag “de COWBOYS tegen de INDIANEN”. We gaan schminken en spannende spelletjes doen. Wie zal er winnen????

24 BSO 11/13 6+ week 2 (14-18 juli) MaWe maken totempalen en pijl en boog. Wist je trouwens dat ze in het Wilde Westen in rijtjes dansen?? Wij gaan dat ook doen en het heet “LINEDANCE”! DiSpoorzoeken op de prairie, waar gaat dat spoor naartoe?? We zijn echte speurende cowboys… Als we dan eindelijk zijn aangekomen, houden we voor het slapen gaan eerst nog een slaapzakkenrace! DoOp uitstapje naar het Woeste Westen! (samen met Spil 6+)

25 BSO 11/13 6+ week 3 (21-25 juli) MaWe bouwen een mooi fort voor de cowboys in het Wilde Westen. Daarna houden we een AMERICAN BBQ. DiDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met 11/13 4+ en Spil) DoIndianentooien, cactussen, geluksamuletten…We maken het allemaal vandaag. En heb je wel eens Indianensushi gegeten??? HÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLIJK, we gaan het maken en smullen!!

26 BSO 11/13 6+ week 4 (28/7 - 1/8) MaVandaag “de COWBOYS tegen de INDIANEN”. We gaan schminken en spannende spelletjes doen. Wie zal er winnen???? DiWe gaan lakens beschilderen om een tipi van te maken en we maken van de BSO een echte SALOON!! DoDe lakens zijn droog, dus nu kunnen we een tipi bouwen. Omdat we daar natuurlijk enorme trek van krijgen, bakken we lekkere TEXAS- BURGERS.

27 BSO 11/13 6+ week 5 (4 – 8 aug) MaOp uitstapje naar het Woeste Westen! (samen met Spil 6+) DiWe maken totempalen en pijl en boog. Wist je trouwens dat ze in het Wilde Westen in rijtjes dansen?? Wij gaan dat ook doen en het heet “LINEDANCE”! DoDierengeluidenspel: Op zoek naar de Witte Oehoe en vele andere dieren in het bos. (samen met 11/13 4+ en Spil)

28 BSO Spil 6+ week 6 (11 - 15 aug) MaIndianentooien, cactussen, geluksamuletten…We maken het allemaal vandaag. En heb je wel eens Indianensushi gegeten??? HÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLIJK, we gaan het maken en smullen!! DiWe bouwen een mooi fort voor de cowboys in het Wilde Westen. Daarna houden we een AMERICAN BBQ. DoIn de woestijn (be)zoeken wij de ‘GROENE OASE’ (natuurspeelplaats). (samen met Spil 6+)

29 BSO 187 week 1 (7-11 juli) MaWie legt alle onderdelen van het grote Cowboys en Indianen-spel succesvol af?? DiWe bouwen een zo groot mogelijke totempaal. Om de honger te stillen, maken we amerikaanse hotdogs! WoHou boze dromen weg, door je eigen dromenvanger te maken. DoWat is een Indianendorp zonder echte wigwams? VrijSpoorzoeken in Castricum… Wat zullen we vinden???

30 BSO 187 week 2 (14-18 juli) MaSurvival in het Kinderparadijs. DiMaak je eigen Indianenketting van begin tot eind… WoWe knutselen echte hoofdtooien en genieten van onze Wild West- cooking! DoLekker die Hoefijzer- en Sherrifster-koekjes!! Daarbij maken wij een pijl- en boog. Zou die ook echt werken??? VrijWie legt alle onderdelen van het grote Cowboys en Indianen-spel succesvol af??

31 BSO 187 week 3 (21-25 juli) MaOp avontuur in Twi(ldewe)ske! DiMaak je eigen panfluit. En van al dat gefluit krijgen we natuurlijk enorme dorst, dus maken we American Sweet Tea. WoWe trekken ze uit de klei! Wat kan jij allemaal maken van klei?? DoOp pad naar het Woeste Westen. VrijSpoorzoekertje met een lekkere cowboy-picknick.

32 BSO 187 week 4 (28/7 - 1/8) MaWe bouwen een zo groot mogelijke totempaal. Om de honger te stillen, maken we amerikaanse hotdogs! DiWat is een Indianendorp zonder echte wigwams? WoSpoorzoeken in Castricum… Wat zullen we vinden??? DoRodeo-tijd!!! Of toch maar gewoon paardrijden bij Marc… VrijHou boze dromen weg, door je eigen dromenvanger te maken.

33 BSO 187 week 5 (4 – 8 aug) MaLekker die Hoefijzer- en Sherrifster-koekjes!! Daarbij maken wij een pijl- en boog. Zou die ook echt werken??? DiSurvival in het Kinderparadijs. WoWie legt alle onderdelen van het grote Cowboys en Indianen-spel succesvol af?? DoWe maken een kampvuur en bakken daar onze eigen broodjes in. VrijWe knutselen echte hoofdtooien en genieten van onze Wild West- cooking!

34 BSO 187 week 6 (11 - 15 aug) MaKunnen Cowboys en Indianen ook tegen water? We proberen het uit met verschillende waterspelletjes. De honger stillen we met heerlijke Burgers! DiWie zijn de grootste smokkelaars? We spelen het Cowboys en Indianen-smokkelspel in het park van Wormerveer. WoOndertussen moeten we toch al behoorlijk handig zijn in het bouwen van wigwams en hutten. Dat gaan we laten zien in het Takkenbos in Castricum! DoMaak je eigen panfluit. Alle ouders mogen vandaag meegenieten van onze Wild West- cooking! VrijWe trekken ze uit de klei! Wat kan jij allemaal maken van klei??

35 Wanted Voor verschillende activiteiten zijn wij op zoek naar: - (witte) lakens/katoen - lange stokken - dikke kartonnen kokers - stevige dozen - grondverf/muurverf - Wol Heeft u één (of meerdere) van de bovenstaande spullen voor ons, dan kunt u die afgeven bij de eigen BSO-locatie of bij de receptie op het hoofdgebouw (Dorpsstraat 187). Wij zijn er heel erg blij mee!!!


Download ppt "Programma Zomervakantie BSO Baloe 2014 Het Wilde Westen."

Verwante presentaties


Ads door Google